Érdekel a média? Médiatáborok nyárra

H?REK szerző: pg | 4 hozzászólás

Itt a lehetőség, kóstolj bele, hogy milyen is a médiában az élet. Készíts velünk rövidfilmet, fedezd fel hogyan készülnek a TV műsorok, ismerd meg egy újságírók mindennapjait.

cikkhez kapcsolódó kép

12-18 éves korig Budapest melletti, nagykovácsi táborunkba várják a táborozókat. A 18 év feletti diákokat a veszprémi tábor várja, ahol egy fergeteges buli is vár az Utcazene Fesztiválon.

Veszprémi médiatábor az Utcazene jegyében
Veszprémi médiatáborunkba július 13-18-ig (az Utcazene Fesztivál ideje alatt) 18 év feletti diákokat várunk. Ez a tábor remek alkalmat nyújt, hogy bepillantást nyerj a média világába és felfedezd, hogy milyen lehetőségeid vannak, ha újságírással vagy televíziózással szeretnél foglalkozni. Meglátogatjuk a veszprémi Napló szerkesztőségét és kipróbáljuk az Egyetem TV stúdióját és terveink szerint benézünk az Utcazene Fesztivál kulisszái mögé is. Természetesen az Utcazene Fesztivál programjairól sem maradunk le.
A szállásunkat a Hotel Magister biztosítja. A Hotel Magister nem csak az Utcazene Fesztivál alatt kínál olcsó diákszállásokat, hanem egész nyáron kedvezményekkel szolgál mindenki számára. Az akciós ajánlataikról a www.hotelmagister.hu oldalon adnak tájékoztatást.
A tábor díja szállással és étkezéssel: 22.000 Ft. Szállás nélkül: 9.000 Ft.
Részletek: vefi.hu/tabor

Nagykovácsi médiatábor
Június 28-tól július 4-ig a 12-18 éveseket várjuk a nagykovácsi táborunkba (Budapest közelében). Ez lesz a 9. éve, hogy ezt a tábort megszervezzük. A programból: ellátogatunk televízió-, rádió-, lapszerkesztőségekbe, beavatunk benneteket az újságírás műhelytitkaiba, meglátogatnak bennünket újságírók, szeretnénk rövidfilmeket forgatni, önismereti- és kommunikációs játékokat játszunk.
A bentlakásos tábor díja 29.000 Ft, nagycsaládosoknak és testvéreknek 3000 Ft kedvezmény jár, szállás nélkül a tábor díja 19.000 Ft (programok 9-19 óráig).
Részletek és képek, filmek, cikkek a régi táborokról: mediatabor.uw.hu

Jelentkezés, érdeklődés:
Benedek Ágnes
06(20) 9310-80
mediatabor@gmail.com

Szólj hozzá Te is!

4
Nice, 2019. 05. 09. 12:53
válasz erre az üzenetre

Free Fire - Battlegrounds is a survival, third-person shooter game in the form of battle royale. 50 players parachute onto a remote island, where there the winner is the last man standing.
free fire jogar

3
Nice, 2019. 05. 09. 12:51
válasz erre az üzenetre

[url=https://games.lol/garena-free-fire/]free fire jogar[/url] - Battlegrounds is a survival, third-person shooter game in the form of battle royale. 50 players parachute onto a remote island, where there the winner is the last man standing.

2
bAlu, 2017. 02. 03. 22:25
válasz erre az üzenetre

Play Free online Flash Games on your PC

www.mobigame.org

britishenglishteacherskype.com

http://www.coolswapgames.org

1
are, 2016. 11. 02. 09:00
válasz erre az üzenetre

Experiment with some games on the Adobe Flash innovation that powers the world of ready the last years.

bomb it 5 weebly
happy wheels full game
superfighters deluxe maps
mahjong alchemy gratuit

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
McDonald's
» játékajánló: McDonald's
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!