Letölthető Warner Bros filmek

H?REK szerző: Hullámvadász | 0 hozzászólás

A Warner Bros filmjei elérhetőek a neten keresztül, a vállalat tévéfilmjeitől kezdve a legújabb mozifilmekig minden letölthető, írja az mfor.hu.

cikkhez kapcsolódó kép

A Warner Bros a népszerű Guba.com segítségével szeretné eljuttatni filmjeit a fiatalabb rétegekhez. Attól, hogy könnyen elérhetővé teszi filmjeit, a kalózkiadások visszaszorulása mellett felhasználói körének bővülését várja a cég. A Guba emellett továbbra is ingyen hozzáférhetővé teszi vicces videóit - írta a BBC.

Az oldalon a felhasználók könnyen hozzájuthatnak a cég filmjeihez, melyeket 20 illetve 10 dollár fejében felvehetnek a Windows-zal ellátott gépükre - egy új technológia segítségével az így letöltött filmeket nem lehet majd átvenni DVD-re.

Forrás: Hullámvadász

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Police Pursuit
» játékajánló: Police Pursuit
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!