Kormányprogram a fiataloknak

H?REK szerző: Graffiti | 16 hozzászólás

Elfogadta a kormány a 2006-2010-es időszakra vonatkozó "Program a fiataloknak" kormányprogramot, amely sok lehetőséget nyújt a fiataloknak az ifjúsági munkavállalás terén.

cikkhez kapcsolódó kép

"Program a fiataloknak:
A Kormány feladata, hogy elősegítse a fiatalok társadalmi integrációját. Ennek érdekében alkotja meg a Nemzeti Ifjúsági Programot, amely a tanulás, a munkavállalás, az otthonteremtés és a családalapítás területein egyenlő esélyeket kíván teremteni a fiatalok számára a sikeres felnőtté váláshoz.

A Kormány fejleszti a szabadidő hasznos eltöltéséhez szükséges infrastrukturális feltételeket (ifjúsági klubok, közösségi terek, ifjúsági szálláshelyek, játszóterek, szabadtéri sportlétesítmények), támogatja a helyi és országos ifjúsági kezdeményezések megvalósítását – a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram, a regionális ifjúsági tanácsok és az Európai Unió ifjúsági programja útján –, valamint programot indít az egészség- és környezettudatos életmód népszerűsítése és a demokratikus állampolgári attitűd fejlesztése érdekében.

* Az ifjúság segítésével foglalkozó szakemberek és civil szervezetek munkájának támogatására létrehozzuk a Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattárat: egy olyan ifjúsági tudástárat, amely nemzetközi példák alapján programok, kezdeményezések, szakemberek, szakirodalmak, kutatási eredmények on-line adatbázisát takarja.
* Támogatjuk az önkormányzatok, önkormányzati szövetségek és régiók ifjúsági fejlesztéseit, és segítséget nyújtunk a fiatalok élethelyzetének javítását célzó helyi cselekvési tervek elkészítéséhez.
* A fiatalok tapasztalatszerzése és versenyképes tudásának fejlesztése érdekében bővítjük a hazai és nemzetközi önkéntes tevékenység lehetőségeit.
* A felsőoktatásban résztvevő nappali tagozatos hallgatók számára bevezetjük a diák munkavállalói könyvet, mellyel segíteni kívánjuk a gyakornoki munkavállalást és a diákok későbbi elhelyezkedését.
* A Kormány támogatja a fiatalok tudatos családtervezését. A meddőség, az abortuszok elkerülése, az egészséges gyermekek születése érdekében szorgalmazza a fiatalok egészségnevelését, és támogatja azon kezdeményezéseket, melyek elősegítik a fenti célok elérését."

Szólj hozzá Te is!

13
Thanks. Very informative., 2018. 09. 12. 02:31
válasz erre az üzenetre

Thanks. Very informative.
bb&t customer service

12
Boekdlop, 2018. 09. 12. 02:30
válasz erre az üzenetre

This is very nice and cool post tahsnk for this ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<a href="https://numberforliveperson.com/bb-t/">bb&t customer service</a>

10
Befdrelo, 2017. 01. 13. 23:05
válasz erre az üzenetre

this is really great,unique and very informative post, i like it. thanks
192.168.l.l

9
arékátnemkellbecézni kis képe = avatarja arékátnemkellbecézni (boszi), 2006. 07. 06. 15:36
válasz erre az üzenetre

FER = Főiskolások, Egyetemisták Rettegjetek!

8
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 07. 04. 22:15
válasz erre az üzenetre

Akkor már lett volna Feri...

7
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 07. 04. 21:01
válasz erre az üzenetre

Amúgy sztem nagyon gáz ez név... próbálták kirakni a "fair"-t, de nem ment és ezért aztán tök gány nevet erőltettek a tandíjra, úgymint: fejlesztési részhozzájárulás = FE.R. Mér nem csak hozzájárulás? Minek az a "rész" oda?

6
Boszi, 2006. 07. 03. 22:43
válasz erre az üzenetre

Hát igen! Mgecsinálták. Olyan világ lesz itt gyerekek tyíííí! Az idő megszépít és gyógyítja a sebeket - lassan visszasírjuk Bokros Lajost a kis hátizsákjával... Tökmindegy hogy hívják, tegnap tandíg, ma utólagos képzési hozzájárulás, holnap FER amit előre kell befizetni. Igazságosság? Pfff... Olyan sincs a szoci szótárban. Minnél több menjen zsebbe Nekik, ennyi itt a lényeg...

5
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 07. 02. 07:40
válasz erre az üzenetre

Teljesen mindegy hogy nevezik, a lényeg az, hogy év(tized)ekig fogjuk fizetni a több százezreket, milliókat azért, mert tanulunk.

4
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 06. 30. 10:06
válasz erre az üzenetre

Igen, arra... Szánalmas, h olyan emberektől is pénzt akarnak szedni, akik nem kereső emberek, hanem pont azért tanulnak, h később tudjanak dolgozni. Szánalmas ez az egész... De ha mondjuk a saját fizetésüket csökkentenék, és kevesebbet lopnának, máris előrébb lennénk... De ők inkább a szegényebb átlagemberekkel akarnak kiszúrni....

3
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 06. 29. 22:12
válasz erre az üzenetre

Arra gondolsz, hogy: felsőoktatási részhozzájárulást = FER??

Mivel a mostani álláspont szerint előre kell majd fizetni, ezért utólagos hozzájárulás már nem lehetett a neve (mint ami eddig volt). Amúgy tök mind1, hogy hívják, a lényeg ugyanaz.

válasz a(z) 2. üzenetre
2
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 06. 29. 16:50
válasz erre az üzenetre

Most olvastam, h nem tandíj lesz, hanem vmi másfajta díj néven fogják ugyanazt a pénzt beszedni....

1
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 06. 29. 12:43
válasz erre az üzenetre

Kormányprogram a fiataloknak??? Tandíjas egyetemi képzéssel??? Köszönjük, nem kérjük!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Flash Strike
» játékajánló: Flash Strike
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!