Lufi- és labdatenger Budapesten

H?REK szerző: Galambos Dániel | 1 hozzászólás

Lufik és labdák árasztották el a Nyugati teret vasárnap délután. A nem mindennapi hőségben többszáz járókelő vállalkozott arra, hogy megküzdjön a lufitengerben, egy különleges nyereményjáték keretében belül, az 50 mobiltelefont rejtő piros labdáért.

cikkhez kapcsolódó kép

Nacsa Olivér játékmester Dévényi Tibi bácsiként szórta a pontos labdákat, melyeket csak igen nehezen sikerült a vállalkozó kedvűeknek a háló kosarába juttatni.

A játék ezután egy össznépi labdajátékká fajult, dekázó, fejelgető embereket, lufikat gyűjtő gyerekeket láthattak az arra járók. Az akciót egy kaszkadőrmutatvány is kísérte, Kivés György kaszkadőr ugrott le - Harsányi Levente duplőreként, aki bár 3G hősnek öltözött, nem vállalkozott a mutatványra - a tűzoltókosárból a dobozhalomra.

Szólj hozzá Te is!

1
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 06. 26. 12:40
válasz erre az üzenetre

Mi tegnap pont ott voltunk... néztük is, hogy mi ez a nagy hajcihő. Amúgy a cikk nem ír arról, hogy sztem ez valami Vodafone-os marketing húzás volt a piros 3G-s lufikkal karöltve.

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Zombigyilkos
» játékajánló: Zombigyilkos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!