Bill Gates már nem a Microsoft vezetője

HÍREK szerző: Graffiti | 4 hozzászólás

2008. júliusától Bill Gates csak elnöki és tanácsadói szerepkört tölt be a Microsoftnál, és jótékonysági tevékenységére koncentrál. Az eddigi technológiai vezetők, Ray Ozzie és Craig Mundie tevékenységi köre azonnali hatállyal bővül.

cikkhez kapcsolódó kép

A Microsoft bejelentette: 2008. júliusától Bill Gates, a Microsoft elnöke kivonja magát a napi munkából, hogy több időt szentelhessen a Bill & Melinda Gates alapítvány globális egészségügy- és oktatássegítő tevékenységének. A vállalat bejelentése szerint a folyamat két év alatt megy végbe, hogy minél könnyebb és zökkenőmentesebb legyen az átmenet. Gates 2008. júliusától a cég elnöki és a fejlesztési projektek főtanácsadói szerepkörét tölti be.

A vállalat bejelentése szerint Ray Ozzie, technológiai vezető azonnali hatállyal átveszi a vezető szoftverfejlesztői tisztet, és minden technológiai és termékfejlesztési projektben mostantól Gates-szel együtt fog dolgozni. Hozzá hasonlóan, Craig Mundie technológiai vezető átveszi a fő kutatási és stratégiai vezető tisztet, és szintén Gates-szel közösen fog dolgozni a vállalat kutatási és inkubációs projektjein. Mundie a vállalat fő jogtanácsososával Brad Smith-el is együttműködik majd a Microsoft szellemi tulajdont és technológiai álláspontját érintő kérdéseiben.

“Üzleti és technológiai vezető szerepünk még soha nem volt ilyen biztos, és a Microsoft jövőre vonatkozó kilátásai stabilak. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy két olyan nagyszerű szakemberrel dolgozhatom együtt, mint Ray és Craig, akikkel 2008 júniusáig közösen fogok, teljes munkaidőben a sima átmenet előkészítésén munkálkodni” – nyilatkozta Gates.

Szólj hozzá Te is!

4
Zsolt kis képe = avatarja Zsolt (mzsolt), 2006. 06. 23. 19:17
válasz erre az üzenetre

Akkor most kit szídjak ha lefagy az msn?!

3
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 06. 23. 10:44
válasz erre az üzenetre

Ááááh, akkor már értem, miért vannak mostanában hibaüzenetek

2
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 06. 22. 23:43
válasz erre az üzenetre

...nem, hanem Bill Gates átigazolt hozzánk!

válasz a(z) 1. üzenetre
1
oli, 2006. 06. 22. 21:34
válasz erre az üzenetre

jajjjjj de kár
lehet hogy ezután nem fagynak le a gépek?

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Police Pursuit
» játékajánló: Police Pursuit
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!