Szalagavatós táncok versenye a Pecsában

H?REK szerző: graffiti | 0 hozzászólás

A Petőfi Csarnok évekkel ezelőtt indította el, és nagy sikerrel szervezte meg a középiskolások szalagavató táncainak versenyét. Immár tíz év telt el az utolsó verseny óta, és azóta is folyamatosan jelentkeznek az iskolák, szülők és a diákok azzal a kérdéssel, hogy folytatódjon ez a hagyomány.

cikkhez kapcsolódó kép

A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával 2009. január 31-én, szombaton, hosszú szünet után ismét megrendezésre kerül a középiskolák szalagavató táncainak versenye.

A műfajok a következők: folklór, standard, latin-amerikai, divattáncok, történelmi társastánc és egyéb.
A szalagavató táncok versenye kitűnő alkalom arra, hogy különböző iskolák fiataljai megismerkedhessenek egymással, és összemérhessék tudásukat, képességeiket egy izgalmas versenyben keretében.

A felhívásra eddig 20 osztály jelentkezett, de ez a létszám még növekedhet a verseny napjáig. Zömében fővárosi gimnáziumok és szakközépiskolák jelentkeztek, de néhány vidéki iskola is indul a versenyen.

A zsűri tagjai is a tánc szakma elismert személyiségeiből kerülnek ki: László Attila, Yegonyan Oksana, Zsámboki Marcell, Becz Attila és Havasi Péter.

A rendezvény 11 órától kezdődik és várhatóan 17 óráig tart. Az izgalmas versenyen kívül profi táncbemutató is színesíti a programot.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Syobon Action! (Cat Mario)
» játékajánló: Syobon Action! (Cat Mario)
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!