Pácban a Celeb vagyok stábja

HÍREK szerző: Mia | 0 hozzászólás

Az egyik kereskedelmi csatorna második szériás reality show-jának több, mint 100 főt számláló stábja egy argentín munkaügyi ellenőrzésen lebukott. Egyes döntő tényeket még homály fed.

cikkhez kapcsolódó kép

Úgy tűnik a dzsungelbeli kalandozás a már eleve drága költségvetést további súlyos összegekkel terhelheti meg. A Távirati Iroda értesülése szerint a hazai celebek dél-amerikai kalandozásáért felelős szakember gárda pusztán csak nyaralni ment ki Argentínába, nem dolgozni.
A helyi lapok szerint a műsor rosszakaróinak a keze lehet amögött, hogy a munkaügyisek rátaláltak az időlegesen hazánktól messze szakadt maroknyi magyar csoportra.
A stáb ajtaján még pénteken kopogtattak. Irataikat a hatóságok bekérték, de azt a csatorna kommunikációs igazgatója cáfolta, hogy büntetést is kiszabtak volna rájuk. A büntetés összege 1500-tól akár 15 000 dollárig is terjedhet.

DE! A kommunikációs igazgatótól azt is megtudták, hogy még a helyi partner is biztosította őket a forgatás megkezdése előtt, hogy nem kell munkavállalói engedélyhez folyamódniuk, mivel a munkatársaik "Magyarországon kapnak fizetést, magyar cégekkel állnak szerződésben, és az általuk készített műsort is Magyarországon sugározzák."
Ezért is tűnik úgy jelen pillanatban, hogy a vizsgálatok elhúzódnak. Hiszen a munkálatókért felelős társaságtól a fent említett tények bizonyítását kérték az argentín hatóságok
A most kialakult kisebb felhajtás ellenére úgy tűnik a show folytatódik (Show must go on!) és továbbra is együtt izgulhatunk "kedvenceinkért" a tévé képernyője előtt.

Az Index cikke nyomán. Fotó: celebvagyok.hu

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Tévécsatorna gitárosoknak

Az egyre specifikusabbá váló tematikus tévék sorában itt a legújabb: e...

Televíziós nézettség: Győzikéé a győzelem

A Szombat esti láz végeztével immár semmi sem állhatott Győzike útjába...

Sztárparádé, civilek és zöld témák Hegyalján

Bár jelenleg még az árvíz nyomainak eltüntetése folyik Tokaj tőszomszé...

Sztárparádé a Viva Comet-en

Idén hatodik alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb zenei díjáta...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Zombigyilkos
» játékajánló: Zombigyilkos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!