Trabanttal szállhatunk 2020-ig

H?REK szerző: Krupincza Mia | 21 hozzászólás

Már majdnem temethettük a kedves kis kétütemű szörnyecskéket, de egy mától hatályba lépő rendelet értelmében még 12 éven keresztül együtt zötyöghetünk velük.

cikkhez kapcsolódó kép

A környezetvédelmi szaktárca sokáig teketóriázott az idén a Waltburgok, Trabantok és társaik sorsát illetően. Hiszen a kis kétütemű, nyugati kényelemmel és keleti izgalommal felspécizett járgányokat, mint ahogy anno 1989-ben megénekelték, január elején katalizátor hiányában ki kellett volna vonni a forgalomból.
De mivel számuk igencsak lecsökkent (ma már alig 50 ezer autó ha pöfékel hazánk útjain) a tárca csak a közelmúltban hozott konkrét döntést. Ennek értelmében most szerdától egészen 2020 szilveszteréig futkorászhatnak katalizátor nélkül Trabik, Valvasok és más múlt századi csodajárgányok az utakon.

De itt ismét felmerül a kérdés: vajon mi lesz 2021-ben? Hiszen a mostani ügy is már 2002 óta tart. Lehet, hogy a Trabantok és testvéreik még a XXI. századba is beírják magukat?

Szólj hozzá Te is!

1
nemmondommeg, 2008. 07. 28. 12:39
válasz erre az üzenetre

Amúgy állítólag nemsokára elkészül a Trabant modern változata, retro stílusban... vicces lesz

« előző1 2 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Park my Car
» játékajánló: Park my Car
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!