Együtt verhet a szívünk Csézyért

HÍREK szerző: Mia | 0 hozzászólás

Szerbia már most a jövő héten megrendezésre kerülő dalfesztivál lázában ég. Belgrádban felpörgött az élet. Az idei megméretetés immáron az 52. a sorban. De szó, ami szó a kicsivel több, mint öt évtized alatt hiába hangzott el rengeteg slágergyanús dal, igazi sikert csak kevés aratott.

cikkhez kapcsolódó kép

Szerbiában talán kicsit túl is értékelik a rendezvényt.. De ez érthető is, hiszen tavaly a Jugoszláviától függetlenedett állam „csalogánya” hozta el az első díjat, sokak meglepetésére, és így egyben a soron következő verseny rendezési jogát is. Valamint az ország ezzel is bizonyítani akarja, hogy megállja a helyét az európai országok sorában.
Belgrád május 20-ától 24-éig több tízezer fő befogadására alkalmas Arénáját bocsátja a verseny lebonyolítására, az előkészületek pedig már a végükhöz közelednek. A 43 résztvevő, köztük a mi Csézynk is, már a helyszínen tartózkodnak, és lélekben készülnek az előttük álló nagy megméretetésre.

Amúgy a magyar „díva” az általunk Szívverésként ismert dalát fogja előadni angolul, Candlelight (Gyertyafény) címen. Reméljük, hogy a nézők szívébe és világosságot fog majd hozni a kis gyertya lángja és a tavalyihoz hasonlóan ismét szép eredményt érhetünk el ezen a rangos nemzetközi versenyen. Tehát mobilokat izzítani, hamarosan indul a szavazás! Szorítsunk együtt a jövő héten Csézyért!

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Madonna: Hard Candy

A pop nagyasszonyának 11. szólóalbuma, a Hard Candy április 28-án kerü...

Pop'n'Roll

Azt hiszem, a rockzene, mint kategória - nemzetközi és hazai viszonyla...

Tokio Hotel, pénz, meg a jófej fater

"Ma már semmi sem a régi..." - halljuk ezt nap mint nap az e...

Tévécsatorna gitárosoknak

Az egyre specifikusabbá váló tematikus tévék sorában itt a legújabb: e...

Megasztár: rengeteg szavazatot kívánunk!

Ismét a végéhez közeledik egy újabb széria a sikeres tehetségkutató sh...

Rockzenét az iskolákba!

Életünkben fontos helyet foglal el a zene. A gyerekeknél ez az állítás...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Park my Car
» játékajánló: Park my Car
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!