Együtt verhet a szívünk Csézyért

HÍREK szerző: Mia | 3 hozzászólás

Szerbia már most a jövő héten megrendezésre kerülő dalfesztivál lázában ég. Belgrádban felpörgött az élet. Az idei megméretetés immáron az 52. a sorban. De szó, ami szó a kicsivel több, mint öt évtized alatt hiába hangzott el rengeteg slágergyanús dal, igazi sikert csak kevés aratott.

cikkhez kapcsolódó kép

Szerbiában talán kicsit túl is értékelik a rendezvényt.. De ez érthető is, hiszen tavaly a Jugoszláviától függetlenedett állam „csalogánya” hozta el az első díjat, sokak meglepetésére, és így egyben a soron következő verseny rendezési jogát is. Valamint az ország ezzel is bizonyítani akarja, hogy megállja a helyét az európai országok sorában.
Belgrád május 20-ától 24-éig több tízezer fő befogadására alkalmas Arénáját bocsátja a verseny lebonyolítására, az előkészületek pedig már a végükhöz közelednek. A 43 résztvevő, köztük a mi Csézynk is, már a helyszínen tartózkodnak, és lélekben készülnek az előttük álló nagy megméretetésre.

Amúgy a magyar „díva” az általunk Szívverésként ismert dalát fogja előadni angolul, Candlelight (Gyertyafény) címen. Reméljük, hogy a nézők szívébe és világosságot fog majd hozni a kis gyertya lángja és a tavalyihoz hasonlóan ismét szép eredményt érhetünk el ezen a rangos nemzetközi versenyen. Tehát mobilokat izzítani, hamarosan indul a szavazás! Szorítsunk együtt a jövő héten Csézyért!

Szólj hozzá Te is!

3
e3swd, 2019. 01. 18. 11:56
válasz erre az üzenetre

This is nothing new for universities that sport a Jumpman on their jerseys, as we have seen players and team Fake Yeezy v2 taker the court and/or field in some of the most enviable sneakers across all of sports. After signing with Jordan Brand in December of 2017,

2
sawf, 2019. 01. 18. 11:55
válasz erre az üzenetre

Before, after, and during this year’sFake Yeezy 350 V2 Reflective Basketball Tournament, Jordan Brand sponsored schools the likes of the University of Michigan and Georgetown University were given Air Jordan 3 PEs dressed in their school colors.

1
edfg, 2019. 01. 18. 11:55
válasz erre az üzenetre

No official release info has been announced Cheap Yeezy Boost 350 v2 Bred for these colorful AJ7s yet, but enjoy a first detailed look below and expect them to drop sometime this fall or winter.

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Madonna: Hard Candy

A pop nagyasszonyának 11. szólóalbuma, a Hard Candy április 28-án kerü...

Pop'n'Roll

Azt hiszem, a rockzene, mint kategória - nemzetközi és hazai viszonyla...

Tokio Hotel, pénz, meg a jófej fater

"Ma már semmi sem a régi..." - halljuk ezt nap mint nap az e...

Tévécsatorna gitárosoknak

Az egyre specifikusabbá váló tematikus tévék sorában itt a legújabb: e...

Megasztár: rengeteg szavazatot kívánunk!

Ismét a végéhez közeledik egy újabb széria a sikeres tehetségkutató sh...

Rockzenét az iskolákba!

Életünkben fontos helyet foglal el a zene. A gyerekeknél ez az állítás...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Police Pursuit
» játékajánló: Police Pursuit
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!