Televíziós nézettség: Győzikéé a győzelem

H?REK szerző: Mediainfo | 5 hozzászólás

A Szombat esti láz végeztével immár semmi sem állhatott Győzike útjába: a magyar híresség valóságshowja a teljes lakosság és a kereskedelmi célcsoport körében is tarolt. Véget értek a zenés-táncos műsorok, a nézők pedig Győzikével vígasztalódtak a 22. héten.

cikkhez kapcsolódó kép

A Megasztár és a Szombat esti láz után nem akadt újabb nagyobb kaliberű szórakoztató műsor, így a korábban az ötödik hely körül tanyázó Győzike-show került az élre. A valóságshow e heti adása ráadásul olyan sikeres volt, hogy 2 millió fő feletti közönséget kötött le.

Utána viszont a megszokott módon folytatódik a sor: második a még mindig népszerű Áll az alku - amely azonban már csak kevéssel 2 millió fő alatti nézettséget ért el. Az első háromban végzett a Barátok közt is, majd felváltva követik egymást a két országos kereskedelmi adó műsorai, mutatva ezzel, hogy a csatornák küzdelme ismét kiegyenlített. A TV2 és az RTL Klub mellé a 22. héten ismét nem fért fel a rangsorba az M1, amely pedig az előző héten kiemelkedő sikereket ért el, hiszen Szenes-turné c. műsora a 20. helyen végzett.

Érdekes módon ezúttal a kereskedelmileg kiemelt 18-49 éves korosztály ízlése is a teljes lakosságéhoz hasonlóan alakult. A fiatalabbak is lelkesen követték Győzike show-ját, és körükben is a harmadik legnépszerűbb műsor a Barátok közt (igaz másik adása) lett. A rangsor elején végzettek között a legnagyobb különbség, hogy a 18-49 évesek esetében több egész estés film bukkant fel - nagyon kedvelték például a Magyar vándor és a Több mint testőr c. filmet.

Kedvenceink, akikből sose elég:
- Kemény volt a boci csöcse, felállott a Pákó pöcse, nananana...
- Csáknorrisz fanklub
- Gyuribá: Blokkónám, ehh!

Szólj hozzá Te is!

5
:-S, 2006. 07. 10. 17:06
válasz erre az üzenetre

Példakép?Kinek?pfff én akkor naon kiakadtam volt egy rész végén amikor azt mondta,hogy ő a román és a magyarok hőse akar lenni..bazz...szép álom

4
oli, 2006. 06. 10. 13:16
válasz erre az üzenetre

és milyen befolyása van?! meg milyen példakép lett egyesek szemében...

válasz a(z) 3. üzenetre
3
novella kis képe = avatarja novella (novella), 2006. 06. 10. 12:11
válasz erre az üzenetre

személy szerint én nem nézem de láttam egy-két adást hát halálra röhögtem magam de maga a pasi nem szimpi kissé nagyratartja magát... szerintem

2
Molnár kis képe = avatarja Molnár (hello), 2006. 06. 10. 11:38
válasz erre az üzenetre

én csak azért nézem mert szeretem a botrányait+amikor a virág elhasználja bejja rúzsát stb.+amikor a babáit kifesti.ezek együtt olyan égők!!!

1
jack, 2006. 06. 09. 17:18
válasz erre az üzenetre

Ezt a barmot hogy nézheti 2millió ember?!

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Pácban a Celeb vagyok stábja

Az egyik kereskedelmi csatorna második szériás reality show-jának több...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Cursor*10
» játékajánló: Cursor*10
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!