Lábatlan lovak - lovatlan lábak

HÍREK szerző: graffiti | 8 hozzászólás

Április közepén néhány kiránduló 12 levágott lólábra bukkant a németországi Schlesswig-Holstein tartomány erdőiben. A német rendőrség fokozott erőkkel kereste a brutális elkövetőt, s a nagyszerű nyomozási munka eredményeképpen a hónap végére meg is oldódott "Láblemetsző Jack" rejtélye.

cikkhez kapcsolódó kép

Egy vágóhídról származnak azok a lólábak, melyeket egy észak-németországi erdőben fedeztek fel kirándulók - jelentette pénteken a Schleswig-holstein tartományi rendőrség szóvivője.
Mivel Németországban az elmúlt esztendőkben ismeretlen tettesek több ménesben sebesítettek, illetve öltek meg lovakat, a rendőrség nagyon komolyan vette azt az április közepi bejelentést, hogy Schleswig-Holstein tartomány egyik erdejében állati testrészekre bukkantak.

A 12 amputált lóláb rejtélye hamar megoldódott, mert jelentkezett a rendőrségen egy patkoló kovács. A szakember beismerte, hogy ő vásárolta meg oktatási célokra egy vágóhídról a paripák végtagját, hogy az ipari tanulók gyakorolhassák a patkolást.
Arra azonban egyelőre nem adott magyarázatot, hogy utána miért és hogyan kerültek a lólábak az erdőbe.

Az önként jelentkezett férfi ellen a hulladék-megsemmisítési szabályok megsértése miatt indít eljárást a német hatóság.

(FH)

Szólj hozzá Te is!

8
saewfd, 2019. 01. 18. 12:05
válasz erre az üzenetre

If you have been following adidas for the last decade or so, you know that the Three Stripes has a Fake Yeezy v2 penchant for calling upon its past in order to help shape its future. We have seen this countless times with its EQT series, its Never Made collection,

7
sawe, 2019. 01. 18. 12:05
válasz erre az üzenetre

In celebration of the upcoming Fake Yeezy 350 V2 Reflective 11 video game, Under Armour is teaming up with the iconic Mache Customs to create special custom versions of the UA Anatomix Spawn.

6
paci laci, 2010. 01. 28. 16:49
válasz erre az üzenetre

Nem tom ki tud ilyen róhat gonos de ha annyira akarja ,hogy próbájának lólábon patkolást akkor legalább vegyen igazi lovat.

5
lacipaci, 2010. 01. 28. 16:48
válasz erre az üzenetre

lógyilkosok!!!!!!!!!!

4
paci laci, 2010. 01. 28. 16:46
válasz erre az üzenetre

Nem tom ki tud ilyen róhat gonos de ha annyira akarja ,hogy próbájának lólábon patkolást akkor legalább vegyen igazi lovat.

3
babaa, 2009. 07. 04. 15:30
válasz erre az üzenetre

mennyi szívtelen ember dolgozik a vágóhídon.......... most ha én öreg lennék vagy beteg engem is levágnának mert nem kellek ez ugyanolyan

válasz a(z) 1. üzenetre
2
babaa, 2009. 07. 04. 15:22
válasz erre az üzenetre

nem semmi! mi megy ebbe a világba... suerebcsétlen lovak... mindig ők szívják meg az ember hülyeségét....

1
Tulipán, 2008. 12. 09. 18:40
válasz erre az üzenetre

Ezzzzzzzzzz DURVAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Mért kell igy megalázni ezeket a nemes áallatokat???
Én annak vágnám le minden végtagját aki ezt tette,minden szív fájdalom nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!Had szenvedjen a nyomórúlt!!!!
Puszuljanak az ilyen emberek vagy talán inkább vadállatok!! /
Egy ló után kellene kötni az ilyet a nyakánál fogva had vágtázzon vele a ló,netán még rugdalná agyon is!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Felháborító ez az egész!!!!!!!!!!!LÓ gyilkosok!!!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Áll az alku?
» játékajánló: Áll az alku?
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!