56 év után célba ért a levél

HÍREK szerző: Graffiti | 0 hozzászólás

Ötvenhat éve adták fel azt a levelet, melyet egy cambridge-i kollégiumba küldtek, s csak most kézbesítette a posta. A levél egy délután két órai találkozót/randit hívatott közölni a címzettel - sikertelenül.

cikkhez kapcsolódó kép

George, találkozzunk a Monthynál a jövő weekendkor. A délután 2 óra megfelel? Szeretettel: Gwen. - ezt írta egy Gwen nevű hölgy 1950-ben a cambridge-i Trinity kollégiumba. A pár sornyi üzenet 56 évvel később, a napokban került kézbesítésre.

A postások szerint a levelet akkor kézbesíteni akarták, de a címzetthez mégsem jutott el, így most pár évtizeddel később újra próbálkoztak. Mindenesetre a találkozó meghiúsult.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Áll az alku?
» játékajánló: Áll az alku?
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275