Nem lesz Művészetek Völgye, de mégis

H?REK szerző: boki | 3 hozzászólás

Hogy idén pénzhiány miatt nem lesz Művészetek Völgye, az biztos. És az is biztos, hogy idén is lesznek szép számmal programok Kapolcson és környékén. A különbség csak egy betű.

cikkhez kapcsolódó kép

Akik tavaly szomorú szívvel intettek búcsút a Művészetek Völgyében, hogy „jövőre ugyanitt”, most foghatják a fejüket, hiszen a fesztivál 20. „születésnapját” nem egy hatalmas, elkápráztató rendezvénysorozattal, hanem egy visszafogottabb Bűvészetek Völgyével „ünneplik”. Bizony, a különbség csak egy betű, a szervezők pedig ugyanazok, ők pedig kikérik maguknak, hogy mindez egy pr- vagy marketingfogás lenne. Sokkal inkább az anyagi szűkösségről van szó. Az elmúlt években amúgyis attól zengett a sajtó a nyári uborkaszezonban, hogy egyre kevesebb állami támogatást kap a fesztivál, idén pedig semennyit. Pénz híján pedig szinte lehetetlen egy ilyen hatalmas rendezvényt összehozni.

Völgy nélkül azonban idén sem maradunk. A 7 település (Kapolcs, Vigántpetend, Taliándörögd, Monostorapáti, Öcs, Pula, Nagyvázsony) minden bizonnyal idén is hemzsegni fog a fesztiválozóktól, akiknek fontos egy pár napos kikapcsolódás egy ilyen összművészeti fesztiválon, ahol számtalan művész és zenész, koncertek és irodalmi programok, különleges ételek és italok várják őket.

Szólj hozzá Te is!

3
eafdgf, 2019. 01. 18. 12:03
válasz erre az üzenetre

Meant to celebrate the 30th anniversary of the Spike Lee joint “Do The Right Thing”, both of these Fake Yeezy 350 V2 Reflective borrow their colors schemes from Sal’s Pizzeria, a fictional restaurant that served as a key plot point in the film.

2
ssaz, 2019. 01. 18. 12:02
válasz erre az üzenetre

Over the last week or so, a pair of Air Jordan 4 photoshop renderings have made their way around the internet, dressed Fake Yeezy v2 in the signature colors of the high fashion label, Gucci.

1
laci, 2008. 03. 18. 13:40
válasz erre az üzenetre

Nem értem miért nincs pénz pont erre mikor minden baromságra van

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Művészek a völgyben

Idén nyáron 18. alkalommal a Káli-medence öt kis falva - Kapolcs, Mono...

Sziget: Jön a Prodigy

Holnap fogják hivatalosan nyilvánosságra hozni, hogy a 14. Sziget fesz...

kapcsolodó szavazás
Bűvészetek Völgye - azért elmész?

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Police Pursuit
» játékajánló: Police Pursuit
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!