Nem lesz Művészetek Völgye, de mégis

HÍREK szerző: boki | 1 hozzászólás

Hogy idén pénzhiány miatt nem lesz Művészetek Völgye, az biztos. És az is biztos, hogy idén is lesznek szép számmal programok Kapolcson és környékén. A különbség csak egy betű.

cikkhez kapcsolódó kép

Akik tavaly szomorú szívvel intettek búcsút a Művészetek Völgyében, hogy „jövőre ugyanitt”, most foghatják a fejüket, hiszen a fesztivál 20. „születésnapját” nem egy hatalmas, elkápráztató rendezvénysorozattal, hanem egy visszafogottabb Bűvészetek Völgyével „ünneplik”. Bizony, a különbség csak egy betű, a szervezők pedig ugyanazok, ők pedig kikérik maguknak, hogy mindez egy pr- vagy marketingfogás lenne. Sokkal inkább az anyagi szűkösségről van szó. Az elmúlt években amúgyis attól zengett a sajtó a nyári uborkaszezonban, hogy egyre kevesebb állami támogatást kap a fesztivál, idén pedig semennyit. Pénz híján pedig szinte lehetetlen egy ilyen hatalmas rendezvényt összehozni.

Völgy nélkül azonban idén sem maradunk. A 7 település (Kapolcs, Vigántpetend, Taliándörögd, Monostorapáti, Öcs, Pula, Nagyvázsony) minden bizonnyal idén is hemzsegni fog a fesztiválozóktól, akiknek fontos egy pár napos kikapcsolódás egy ilyen összművészeti fesztiválon, ahol számtalan művész és zenész, koncertek és irodalmi programok, különleges ételek és italok várják őket.

Szólj hozzá Te is!

1
laci, 2008. 03. 18. 13:40
válasz erre az üzenetre

Nem értem miért nincs pénz pont erre mikor minden baromságra van

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Művészek a völgyben

Idén nyáron 18. alkalommal a Káli-medence öt kis falva - Kapolcs, Mono...

Sziget: Jön a Prodigy

Holnap fogják hivatalosan nyilvánosságra hozni, hogy a 14. Sziget fesz...

kapcsolodó szavazás
Bűvészetek Völgye - azért elmész?

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Síelős-ugrásos
» játékajánló: Síelős-ugrásos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!