Tanuljatok mocskok! - érettségi 2006.

H?REK szerző: Graffiti | 0 hozzászólás

Ma reggel rendben elkezdődtek az érettségik, a diákok magyartudásokról adnak számot. Az interneten több oldal is megjelent, amit az érettségi tételek tárhelyeként reklámoztak.

cikkhez kapcsolódó kép

Közel százezren érettségiztek ma magyarból, közülük 6251-en emelt szinten, 61-en magyarból mint idegen nyelvből maturáltak. Hibáról, s interneten vagy más módon, idő előtt terjedő tételekről senki se tud, a feladatsorokat rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett szállították.

Az idei érettségi holnap a matematika vizsgákkal folytatódik, majd azt követi a történelem, az idegen nyelv, fizika, kémia, földrajz, biológia írásbeli.

Azt hittétek itt vannak a megoldások mi?

Tegnap este kezdtek el terjedni olyan webcímek, melyekről azt ígérték, este felkerülnek az érettségi tételek. Az érettségizőknek azonban nem volt könnyű dolga: ezek kamu oldalak voltak.

Néhányan tavalyi tételeket töltöttek fel, páran hasraütésszerűen találtak ki feladatokat, mások pedig nem túl udvariasan kommentálták a tételekre "vadászó" fiatalokat.

Íme egy példa: "Azt hittétek itt vannak a megoldások mi? Hát kurvára nem bazdmeg! Kibaszott droidok! Tanuljatok mocskok! Rohadt kibaszott utolsó lusta hulladékok! Tanuljatok a kurva anyátokat vagy lófasz se lesz belőletek! Akinek nem tetszik valami ide írjon: coldfire@root.hu".

A szerző mindent felülmúló igényes nyelvhasználatához és nyelv Kazinczyt porig alázó nyelújításaihoz ezúton is gratulálunk!

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Letölthető érettségi feladatok!

Tegnap magyar nyelv és irodalomból, ma matematikából adnak számot az é...

Még egy érettségi tárgy?

Könnyen lehet, hogy pár év múlva már öt kötelező érettségi tantárgy le...

A tied a legjobb suli?

Magyarország közép- és általános iskolásai immár fél éve ádáz cyberhar...

Az a bizonyos egyetemi élet

Sokan kérdezik tőlem, hogy miért szeretek egyetemre járni. Nem lenne j...

Botránnyal indul most is az érettségi

Csakúgy mint tavaly, idén is botránnyal kezdődik az érettségi. Ezúttal...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Pulykalövő
» játékajánló: Pulykalövő
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!