Influenzajárvány fenyeget

HÍREK szerző: Boki | 1 hozzászólás

A madárinfluenza vírusa 2003-ban bukkant fel újra, akkor 55 ember és több százezer madár halálát okozta. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) most egy világméretű, több milliós áldozatot követelő vírustól tart.

cikkhez kapcsolódó kép

Szakértők szerint nem az a kérdés, hogy felbukkan-e a járvány, hanem már csak azt nem tudják, mikor. A WHO szerint emberről emberre is képes lesz terjedni az emberi influenza és a madárinfluenza egyesüléséből kialakuló vírus, melyet a XX. század elejei, hatalmas, több milliós áldozatot követelő vírusokhoz hasonlítanak.

Eddig Szibériából és Indonéziából érkeztek hírek emberi áldozatokról, de a világ számos országában már beszerezték a vírus elleni hatóanyagokat.

Szólj hozzá Te is!

1
Dejfjriiu, 2017. 01. 13. 22:59
válasz erre az üzenetre

This article is such a nice and interesting one, I'm very satisfied with the provided contents. I hope more excellent articles would be posted in your website. Thank you so much for this and keep sharing.
192.168.16.1

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Police Pursuit
» játékajánló: Police Pursuit
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275