Több szex és extrém divat

H?REK szerző: hullámvadász | 1 hozzászólás

A nemsokára induló Club csatorna egyik jellegzetessége, hogy a legnagyobb súlyt a nők szórakoztatására fekteti, olyannyira, hogy a férfi tévézők ritkán csípnek meg számukra érdekes műsort. Mivel tavasz közepe táján minden nőben felélénkül a megújulás iránti vágy, a csatorna most műsorra tűzi a Divatakták című sorozatot.

cikkhez kapcsolódó kép

A női tévéző, aki mindig is szerette volna bejárni a divat fővárosait, csak idő- vagy pénzhiány miatt ezt nem tehette meg, májustól legalább a tévé segítségével, képzeletben eljuthat oda. Ha a divatkirályok csodái érdeklik, betekintést nyerhet a kulisszák mögé és rápillanthat Calvin Klein, Giorgio Armani, Jean Paul Gaultier és John Galliano tervezőasztalaira. Ha pedig csak a mindennapi divatrükkökről szeretne többet tudni, akkor hasznos tanácsokat kaphat a Divatakták-ból, hogy profi divatszakértőjévé váljon. A műsor heti négy ízben jelentkezik az adón.

Kapcsolódó fórumok:
- Szerelem, szex
- Lazító: milyen ruha van rajtad?

Szólj hozzá Te is!

1
Lillcso, 2010. 01. 01. 15:14
válasz erre az üzenetre

szerintem ez az oldal nudli

találtam egy nagyon jó oldalt tele játékokkal és viccekkel www.manu5.com

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Intim torna férfiaknak

Mégis mit várhatunk a férfi intim tornától? A gyakorlatok kortól függe...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!