Felgyújtották az iskolát a dolgozatot miatt

H?REK szerző: Edupress | 1 hozzászólás

Három argentin tizenéves felgyújtotta iskolája egyik tantermét, hogy ne kelljen matekdolgozatot írniuk. A két, 15 év körüli lány és a szintén 15 éves fiú a rendőrségnek szinte azonnal bevallotta tettét - értesült az Inforádió.

cikkhez kapcsolódó kép

A három diák egy osztályterem függönyeit gyújtotta meg, ahonnan a tűz a Buenos Aires-i Santa Maria iskola más termeire is átterjedt. A tűzoltóknak azonban sikerült megfékezniük a lángokat, így senki sem sérült meg.

A tettesek végül az iskola tanulóit kikérdező rendőröknek vallották be tettüket. A rendőrség szóvivője szerint azonnal színt vallottak, egyszerűen azzal indokolva a gyújtogatást, hogy rettegtek a matematika dolgozattól, és úgy tűnt, hogy így könnyen elkerülhetik.

Forrás: Edupress

Szólj hozzá Te is!

1
igazságosztó, 2010. 01. 28. 17:43
válasz erre az üzenetre

Ezek nagyon hülyék lehetnek....ha meg annyira félnek a dolgozattól, miért nem puskáznak?! Gyújtották volna fel magukat....arra bezzeg nem gondoltak, hogy a kárt hogy fizetik majd vissza......

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Travian
» játékajánló: Travian
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!