75 éves a legidősebb felvételiző

H?REK szerző: Boki | 0 hozzászólás

Az idei felvételi is tartogat érdekességeket: volt, aki összesen 48 helyre adta be jelentkezését, de akadt egy 75 éves felvételire, és egy 52 éves érettségire vállalkozó "örökifjú" is.

cikkhez kapcsolódó kép

Nem egyedülálló eset az a „lelkesedés”, akit a 48 helyre jelentkező tanuló produkált: rajta kívül közel húszan is többen gondolták úgy, hogy 30 vagy annál több intézményt jelölnek meg. A többség azonban jóval kevesebb, az átlagosan 2,9 helyre jelentkezett. Közülük 3117 külföldi, próbálkoznak vietnami, mongol, dél-koreai, sőt szír, perui és kambodzsai állampolgárságúak is.

A 130 ezer jelentkező többsége első helyen az ELTE-t jelölte meg, második a Pécsi Tudományegyetem, majd a Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni Egyetem folytatja a népszerűségi listát.

A jelentkezési lapokat idén is február 15-ig kell elküldeni az OFIK-hoz, illetve a „B” lapot az egyetemekhez, főiskolákhoz.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Pulykalövő
» játékajánló: Pulykalövő
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!