Nyert a Graffiti!

H?REK szerző: Graffiti | 4 hozzászólás

A nyomtatott Graffiti nyerte el a PTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke idén első alkalommal, középiskolások számára meghirdetett Marsall-toll pályázatát. Virul a fejünk.

cikkhez kapcsolódó kép

A PTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke idén első alkalommal írta ki középiskolások számára Marsall-toll pályázatát. A versenyen két kategóriában lehetett pályázni, az év középiskolai újsága és az év középiskolai újságírója.

A pályázattal a tanszék célja, hogy elismerje és jutalmazza azokat a tanulókat, akik már középiskolában kiemelkedő újságíróiteljesítményt nyújtanak, valamint erősíteni és ösztönözni szeretné a diákújságíró köröket, az iskolák közösségi életét, az igényes szakmai munkát.

A beküldött 185 pályázat (a legtöbb jelentkezés Budapestről és Pécsről érkezett), a tanszék előzetes várakozásait is felülmúlta. A sok színvonalas újság és újságcikk nehéz döntés elé állította a zsűrit.

A Graffiti nyomtatott újságja, mely többek között a Gödöllői Református Líceum Gimnáziumában jelenik meg, "Az év középiskolai újsága" kategóriában első helyezést értek el. Ez a harmadik első helyezésünk, két éve a 2zsiráf diáklap
és a DUE pályázatán hoztuk el az első díjat.

Szólj hozzá Te is!

4
valaki, 2006. 04. 20. 20:25
válasz erre az üzenetre

Szép volt fiúk!!!

3
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 03. 19. 13:15
válasz erre az üzenetre

Nemnem...
Ügyesek vagytok: Balla Zsuzsanna, Barna Lilla, Berei Bea Emőke, Chován Réka, Csupor Márton, Dévai Sarolta, Dóczi Tamás, Galambosi Máté, Gyurán Vivien, Horváth Tímea, Kiss Réka, Kovács Marcell, Margit István, Mezei Zsolt, Mikolicz Gyula, Nagy Adrienn, Nagy Mária, Sipos Éva, Szabó Tünde, Szendy László, Tamás Anikó, Tamási Zsuzsanna, Vendégh Ádám, Zila Gábor, Zsákai Anikó.
Na és persze Polofan, Sunshine...

2
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 03. 19. 06:33
válasz erre az üzenetre

Húúú... Tök jóóóóóó, tök örülök, ügyes vagy, Petiii!!!

1
juno, 2006. 03. 16. 20:08
válasz erre az üzenetre

Gratulálok a szerkesztőknek!

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Újdonságok a Graffitin!

A napokban több új szolgáltatást is elindítottunk a Graffitin. Az Etan...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Rodent Tree Jump - Célbamókusoló 5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!