Reklámhabzsolók, figyelem!

H?REK szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Felhívást intézünk minden elkötelezett Reklámhedonistához: november 24-én a délutáni és esti vetítésen Te is adj hangot véleményednek, tomboljunk együtt a kreativitás nemzetközi reklámgasztronómiai ünnepén, a Reklámzabálók Éjszakájának minden eddigit felülmúló buliján!

cikkhez kapcsolódó kép

Az idei reklámdőzsölést különleges programok teszik élvezetessé!

A nemzetközi reklámfilmipar legfrissebb 600 gyöngyszemét Jean Marie Boursicot’s Nights of the Ad Eaters összeállításában tálaljuk. Bemutatkoznak a belga, svájci és a román reklámfilmgyártás remekei. Kápráztató összeállítást tekinthetünk meg a hatvanas évek olasz reklámfilmjeiből. Különleges csemegeként nagy francia rendezők (Jean Luc Godard, David Lynch, Bakhtigar Khoudoynazarov, Giuseppe Tornatore, Emir Kusturica, Roman Polanski, Wim Wenders, Robert Altman, les Frères Cohen, & Olivier Paulus) alkotásaiból készült reklámfilm- összeállítás kerül vetítésre. Az ínyencek számára pedig az ötvenes évek animációs reklámfilmjei mellett igazi kuriózumot tartogatunk: az 1921-ből Franciaországból származó, a gázfűtést reklámozó filmcsodát.

Napjaink zamatát Guy Ritchie Madonnával készített, David Fincher ötletéből Tony & Ridley Scott produceri munkájával készült reklám-etüd képviseli, és Nicole Kidman is megjelenik a Chanel 5 imázsfilmjében.

A „retro” jegyében hazai kedvenceinkről sem feledkezünk meg: az AEGON támogatásával bemutatott filmek mellett az EVM Zrt. Retro reklámfilm- és plakátkiállításán is szórakozhatunk.

De reklámgasztronómiai meglepetésben is részünk lesz: „Politika a reklámban” címmel a 168 óra segítségével válogatjuk össze a politikai kommunikáció színes pillanatait; a VIVA TV-vel közösen mutatjuk be a „Popsztárok a reklámban” című összeállítást; a magyar sztárokkal készült retro reklámfilm ínyencséggel a hot magazin! örvendeztet meg bennünket. A desszert iránt sóvárgók számára pedig levetítjük a 2006- os Clio Award győztes filmjeit.

Az esti fergeteges partyn neves hazai underground zenekarok mellett a chillout zene és a meglepetés MC teszi forróvá a buli hangulatát. Jamie Winchester és barátai pedig unplugged-koncertet adnak.

Idén is tartogatunk igazi reklámkuriózumokat a Reklámfilmek Iránt Elkötelezettek számára!

Ismét lesz „Reklámzabálók Kreatív Verseny”, amelyet a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségével (MAKSZ) közösen hirdettünk meg, 4 kategóriában (film, sajtó, plakát, rádió). Látogass el a www.pengezabalok.hu oldalra, ismerd meg a versenyző alkotásokat és szavazz Te is a kedvencedre!

A közönségdíjak mellett idén több támogató is különdíjat ad át: az Air France, az EVM Zrt, a BMW MINI és az Enternet kiemelten fontosnak tartja a kreatív alkotások támogatását.

Fedezzük fel együtt régi kedvenc márkáinkat és hozzuk létre közösen a Márkák Múzeumát!

Ha környezetedben (pincében, padláson vagy lakásban, esetleg a nagyinál) találsz olyan tárgyat, reklámtáblát, csomagolást, amely már letűnt magyar márkák relikviája, kérjük, fotózd le és a képet vagy magát a tárgyat, küldd el nekünk. A beérkező tárgyakból online aukciót rendezünk. A befolyt összeg felét a beküldő kapja, míg a fennmaradó összeget - a jótékonyság nevében - felajánljuk a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat részére. A beküldött tárgyak november 1-től a www.reklámzabalok.hu/markakmuzeuma oldalon, majd november 24-én a Reklámzabálók Éjszakáján a Kongresszusi Központban egy kiállítás keretében tekinthetők meg. A tárgy-felajánlásokat a markakmuzeuma@egzo.com E-mailre, vagy az EGZO Média postai címére (1022 Budapest, Csopaki utca 13.) várják. A legizgalmasabb tárgyak beküldőit egy belépővel is megjutalmazzuk!

Ebben az évben is elindult Reklámzabálók Kvíz!
A www.reklamzabalok.hu/kviz oldalon található kérdésekre helyes válaszolók között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Légy Te is a Reklámzabálók Közösségének elkötelezett tagja, amelyet már az iwiwen is megtalálhatsz! Keress ránk, és jelöld be a „Reklámzabáló Brigád”-ot, legyél Te a hatezredik!
A reklámszakmával kapcsolatos véleményedre is kíváncsiak vagyunk: a www.reklamzabalok.hu oldalon található blogon és fórumon fejtsd ki Te is véleményedet!

Támogatóink is tovább növelik csillapíthatatlan rekláméhségünket: az idén is a Reklámzabálók Éjszakájának cool-verdája a MINI, és velünk lesz az Air France is, amely világszerte a rendezvénysorozat kizárólagos támogatója. Az AEGON az esemény kizárólagos biztosítója, míg az EVM Zrt. elhozza és bemutatja kedvenc Wukijainkat, és a Logitech is különlegességgel készül az estére.

Első alkalommal lesz az interneten is nyomon követhető a reklám-kavalkád: az Enternet Live Streaming onlineközvetítést ad a helyszíni díjátadásról, és az Éjszaka különleges eseményeiről.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Reklámhabzsolás - újra!

A hazánkban idén 10 éves rendezvénysorozat új helyszínen, a Millenáris...

Ingyenes és egynapos lesz a Brand Camp

Az elmúlt évek sikerére tekintettel idén is megrendezi a Traffic Btl K...

Reklámzabálók Éjszakája 2008

2008. november 29-én a Reklámzabálók Éjszakáján a Budapesti Kongresszu...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Fight Man
» játékajánló: Fight Man
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!