Lúzerek a Fradi-pályán

H?REK szerző: hullámvadász | 3 hozzászólás

Az ausztrál Nerds FC licensze alapján készülő Viasatos reality segítségével alakuló kutyaütők csapata a magyar foci koronaékkövének számító Ferencváros csapatával fog megküzdeni, írja az sg.hu.

cikkhez kapcsolódó kép

A másodosztályú gárda örömmel fogadta el a kihívást és a fellépési lehetőséggel járó díjazást, így ők lesznek az ellenfelei az Urbán Flórián edzette Lúzer FC ellenfelei. A Viasat3 sajtótájékoztatón mutatta be a március 29-én induló Lúzer FC főszereplőit. Egyúttal azt is bejelentették, hogy a csapat célkitűzése: megszorongatni a Ferencvárost.

A sajtó előtt is bemutatkozott az a 14 eltökélt fiatalember, akik egy hónapja még azt sem tudták, hogy létezik egy futball nevű sportág. Azóta Urbán Flórián vezetőedző vette kézbe a gárdát, és elhatározta: ha törik, ha szakad, focicsapatot farag belőlük. Az edző a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a Ferencváros elfogadta a kihívást, így a fiúk az utolsó adásban a legendás klub élsportolói ellen szállnak harcba.

Szólj hozzá Te is!

3
Nagy Ádám, 2007. 05. 13. 10:42
válasz erre az üzenetre

ezek nagyon tudnak focizni

2
Lacika, 2007. 04. 05. 20:08
válasz erre az üzenetre

Én láttam a viasaton , de ott amerikaifociztak ezek...

1
Gyula kis képe = avatarja Gyula (gyula), 2007. 03. 21. 22:04
válasz erre az üzenetre

"Egy hónapja még azt sem tudták, hogy létezik futball nevű sportág..."
Még mit nem!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Rodent Tree Jump - Célbamókusoló 5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!