Amennyiben regisztrált felhasználónk vagy, Te is nyithatsz új témát.

utolsó: Ernest

Csillag születik fórum, minden a döntőkről, a műsorokról, a szereplőkről (99 hozzászólás)

utolsó: Petra

Nem, ez nem az iskola ahová járok (sajnos), még csak nem is létezik (sajnos) de van egy jó hírem: Te is részt vehetsz a SZJG életében. Csak olvasd el, nem fogod megbánni :) (33 hozzászólás)

utolsó: zzyytt

Forikszámpöl: Asztalon egy könyv magányos csendben / Fejedben fogaskerék robban / Kérek 10 deka párizsit! (1089 hozzászólás)

utolsó: zzyytt

Játékszabály: A játék lényege ,hogy két választási lehetőség van ^-^ ez vagy az ( pl. sötét vagy világos.. ) a következő személy választ egy megoldást pl. világos, és megindokolja miért ez áll közelebb a döntéséhez, majd egy új ez vagy az kérdést tesz fel, és így megy tovább a játék. Szerintem egész egyszerű és egyértelmű játék, ellehet vele lenni (× (24 hozzászólás)

utolsó: loemrntdherid1

"Kemény volt a boci csöcse, felállott a Pákó pöcse, nananana..." (66 hozzászólás)

utolsó: Munsur

Lehet őket utálni, vagy szeretni. Az viszont biztos, hogy a rocker csajok tudnak valamit... :) ;D (61 hozzászólás)

utolsó: zhoyzhouyan88

Hódít a "nyálas hardcore" a punkos beütésű zenével, a fájdalmas, depresszív szövegekkel? (1547 hozzászólás)

utolsó: zhoyzhouyan88

Avagy dühöngő. Avagy társalgó. Avagy beszélgető. Avagy itt társaloghatsz, ismerkedhetsz, vagy poénkodhatsz kedvedre! (254 hozzászólás)

utolsó: zhoyzhouyan88

Dzsoki Júing... szerintem :) (242 hozzászólás)

utolsó: zhoyzhouyan88

Aki másnak fórumba ír, maga lesz tök jófej! :) (20 hozzászólás)

utolsó: wwwww

Vélemények, ötletek a poenposta.graffiti.hu oldallal kapcsoltaban. (Jöhetnek poénok is! ;-) ) (49 hozzászólás)

utolsó: leilei3915

ismeri és/vagy szereti valaki? (15 hozzászólás)

utolsó: abc

Várjuk a véleményeket, kéréseket, óhajt-sóhajt, dicséretet, feljelentést, fenyegetést, végrendeletet... az oldallal kapcsolatban. (284 hozzászólás)

utolsó: abc

Kutya, macska, tengerimalac, hal, disznó, zsiráf, krokodil... Miért ne?! (11 hozzászólás)

utolsó: abc

A hős, akitől mindenki retteg, aki sosem eszik, sosem alszik, és 50 méteren megnyeri a 100m-es síkfutást... (51 hozzászólás)

utolsó: abc

sztem a cím egyértelmű^^ köff^^ (7 hozzászólás)

utolsó: abc

Most olvastam a HARIBO oldalán, hogy hogyan lehet ingyenes osztálykiránduláshoz jutni!!! Semmi mást nem kell csinálni, mindössze összegyűjteni minél több HARIBO gumicukor csomagolást és elküldeni a HARIBO cégnek. A részleteket a facebook-on a Haribo Hungária oldalon találtam meg illetve http://www.haribo.hu/planet/hu/promotion/popup/index.html oldalon is. Szerintem buli, hiszen a HARIBO amúgy is finom, szal nem lesz gond a zacsik gyűjtése. Üdv mindenkinek: Feri HAJRÁ budapesti Bárdos Lajos gimi!!!!!!!!!!!!!!!! :P (1 hozzászólás)

utolsó: abc

Akik eredményesek valamiben. (5 hozzászólás)

utolsó: loemrntdherid1

Aki szeretne ott lenni 2010-ben a Szigeten, írjon egy e-mailt a sirdagi@gmail.comra és megbeszéljük a részleteket! Az akció a bérletekre vonatkozik, és csak a 17. letévüket betöltött, érvényes diákkal rendelkezők vehetnek részt benne! Hajárhajrá gyertek bulizni! (3 hozzászólás)

utolsó: loemrntdherid1

Szembe jön veled egy csinos csajszi, de nem tudod hogyan szólítsd le? Kiszemeltél egy srácot a buliban, de pont nem jut eszedbe semmi, amivel odaléphetnél hozzá? Belezúgtál, de nem mersz kezdeményezni? Ne parázz! Itt folyamatosan gyűjtjük a frappáns szövegeket, amelyek Neked is segíthetnek. Nézd át ötlettárunkat és biztosan megtalálod a helyzethez illő megoldást. Most már csak rajtad múlik! http://farmiesfritti.hu/index.php/krumpli-floert (2 hozzászólás)


« előző1 2 3 4 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Rodent Tree Jump - Célbamókusoló 5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!