Amennyiben regisztrált felhasználónk vagy, Te is nyithatsz új témát.

utolsó: chenyingying

Csillag születik fórum, minden a döntőkről, a műsorokról, a szereplőkről (98 hozzászólás)

utolsó: leilei3915

Véleményed? (163 hozzászólás)

utolsó: leilei3915

Tényleg egy, azaz egy szóval! :) (88 hozzászólás)

utolsó: leilei3915

Az "ülök a gépem előtt" lejárt poén... Mozgasd meg a fantáziád :) (172 hozzászólás)

utolsó: leilei3915

Licisták szobája. (230 hozzászólás)

utolsó: leilei3915

Avagy Fizika Műkedvelő Szakkör Akciócsoport (90 hozzászólás)

utolsó: leilei3915

ismeri és/vagy szereti valaki? (15 hozzászólás)

utolsó: abc

Várjuk a véleményeket, kéréseket, óhajt-sóhajt, dicséretet, feljelentést, fenyegetést, végrendeletet... az oldallal kapcsolatban. (284 hozzászólás)

utolsó: abc

Kutya, macska, tengerimalac, hal, disznó, zsiráf, krokodil... Miért ne?! (11 hozzászólás)

utolsó: abc

A hős, akitől mindenki retteg, aki sosem eszik, sosem alszik, és 50 méteren megnyeri a 100m-es síkfutást... (51 hozzászólás)

utolsó: abc

sztem a cím egyértelmű^^ köff^^ (7 hozzászólás)

utolsó: abc

Most olvastam a HARIBO oldalán, hogy hogyan lehet ingyenes osztálykiránduláshoz jutni!!! Semmi mást nem kell csinálni, mindössze összegyűjteni minél több HARIBO gumicukor csomagolást és elküldeni a HARIBO cégnek. A részleteket a facebook-on a Haribo Hungária oldalon találtam meg illetve http://www.haribo.hu/planet/hu/promotion/popup/index.html oldalon is. Szerintem buli, hiszen a HARIBO amúgy is finom, szal nem lesz gond a zacsik gyűjtése. Üdv mindenkinek: Feri HAJRÁ budapesti Bárdos Lajos gimi!!!!!!!!!!!!!!!! :P (1 hozzászólás)

utolsó: abc

Beszélgess másokkal ;)) (22 hozzászólás)

utolsó: abc

Lazítós téma. (186 hozzászólás)

utolsó: abc

Akik eredményesek valamiben. (5 hozzászólás)

utolsó: loemrntdherid1

Aki szeretne ott lenni 2010-ben a Szigeten, írjon egy e-mailt a sirdagi@gmail.comra és megbeszéljük a részleteket! Az akció a bérletekre vonatkozik, és csak a 17. letévüket betöltött, érvényes diákkal rendelkezők vehetnek részt benne! Hajárhajrá gyertek bulizni! (3 hozzászólás)

utolsó: loemrntdherid1

Szembe jön veled egy csinos csajszi, de nem tudod hogyan szólítsd le? Kiszemeltél egy srácot a buliban, de pont nem jut eszedbe semmi, amivel odaléphetnél hozzá? Belezúgtál, de nem mersz kezdeményezni? Ne parázz! Itt folyamatosan gyűjtjük a frappáns szövegeket, amelyek Neked is segíthetnek. Nézd át ötlettárunkat és biztosan megtalálod a helyzethez illő megoldást. Most már csak rajtad múlik! http://farmiesfritti.hu/index.php/krumpli-floert (2 hozzászólás)

utolsó: loemrntdherid1

Lőfegyver kereskedés önvédelmi és ongyilkossági célokból. (15 hozzászólás)

utolsó: loemrntdherid1

Amint ti is tudjátok hamarosdan jön a szavazáas...A legtöbben kihasználják hamár van döntésünk de egyik pártot se taláják emgnyerőnek. Igaz ami Igaz én sem találtam oylan pártot aki télleg az emberek érdekeit képviselné. A hab a tortán emgetethetnek a legtöbb emberrel egy csomó amrhaságot magyarul a politikusok hülyére vesznek minket én így látom....De talán észhez ténének ha a mozgalmam magas számot elérne de hacsak pár ember csatlakozna az is jó hiszen mindent valahol el kell kezdeni Szóval a lényeg a szavazáskor érvénytelen szavazatot nyújtanánk be a következő Abraham Lincoln idézettel "You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time." (3 hozzászólás)

utolsó: loemrntdherid1

zene,videoklipp,amit jelenleg hallgatsz...:P (114 hozzászólás)


« előző1 2 3 4 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mad Monday
» játékajánló: Mad Monday
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!