Mónika / Balázs só

Véleményed?

Szólj hozzá Te is!

6
vendéges, 2006. 06. 09. 23:30
válasz erre az üzenetre

csatlakozom

5
Zsolt kis képe = avatarja Zsolt (mzsolt), 2006. 06. 09. 16:43
válasz erre az üzenetre

Az lenne még a mennyei, ha mindenki úgy utálná ezeket, mint én! (A győzikét se hagyjuk ki!)

4
::iksz::, 2006. 06. 09. 16:40
válasz erre az üzenetre

OOOOH, NEEEE!!! Könnybe lábad a szemem!!!

3
Zsolt kis képe = avatarja Zsolt (mzsolt), 2006. 06. 09. 16:39
válasz erre az üzenetre

Imáink meghallgattatak! Elmarad a VB miatt, a Csacska Görényel együtt!!!

2
Lyózsi, 2006. 03. 11. 18:54
válasz erre az üzenetre

Tiszta kész átverés... Össze lehetne vonni a két műsort...

1
::iksz::, 2006. 03. 11. 18:32
válasz erre az üzenetre

Idézek az RTL Klub fórumáról... Tanulságos történet...

A múlt héten a barátnőmet felhívta valaki az RTL KLUB-tól, miszerint egy új vetélkedő indul az ősszel, és szeretnék, ha részt venne az első adáson, mint versenyző; a párjával együtt, merthogy ez egy páros vetélkedő lesz.

Pénteken el is mentünk egy előzetes megbeszélésre, ahol kiderült, hogy a vetélkedőt Erdélyi Mónika vezeti. Mindketten riadtan kérdeztük: ugye nem a Mónika-show, merthogy ahhoz mi nem adjuk sem a nevünket, sem az arcunkat. Mire a hölgy az RTL KLUB-tól (B. Hajni), és egy másik úr (P. István) egybehangzóan kijelentették, hogy nem; ez egy vetélkedő. Még azt is elmesélték, hogy a nyeremények műszaki cikkek lesznek, és a fődíj egy lakás, ill. egy autó. A vetélkedő jellegére vonatkozó kérdéseink felett egyszerűen átsiklottak, ill. azt válaszolták, hogy ez üzleti titok. Arra a kérdésre, hogy hogyan találtak ránk, azt válaszolták, hogy a barátnőm két évvel ezelőtti vetélkedős szereplésére emlékezvén kutattak fel minket. (Ez már gyanús kellett volna legyen, mert a lánynak azóta a harmadik munkahelye van, és a rádiótelefonszáma is megváltozott.)

Ekkor követtük el az első hibát: aláírtunk egy szerződést, miszerint hozzájárulunk, hogy a felvételt az RTL KLUB ilyen meg olyan célra felhasználja, stb, stb, stb.

Szombaton egy izgatott férfihang mindkettőnket külön felhívott, hogy megyünk-e, mert mindenképpen számítanak a megjelenésünkre. A felvételre hétfőn került sor. Egy megnyerő modorú fiatalember fogadott minket (V. Tibor), akivel leültünk egy szobában, és kellemesen elbeszélgettünk - a vetélkedő milyenségéről azonban szemmel láthatólag semmilyen felvilágosítást nem akart adni, csak azt hangoztatta, hogy ez egy műveltségi vetélkedő, és az első adásra való tekintettel senki nem fog üres kézzel távozni. Két órai várakozás után elvittek minket sminkelni, felszereltek bennünket a microporttal, és kisvártatva barátnőmet beszólították a studióba, nekem azt mondták, hogy egyelőre üljek le az előtérben. Nemsokára kijött egy technikus, levette rólam a microportot, mondván, hogy változott a műsor, V. Tibor pedig visszakísért a várószobába. Pár percre rá megjelent a barátnőm. Se élő, se holt nem volt. Mint kiderült, a studióba lépve a MÓNIKA-SHOW díszlete fogadta - és a VOLT FÉRJE... (sajnos, elkövette azt a hibát, hogy leült... azonnal ki kellett volna jönnie.) A továbbiak gyorsan lezajlottak; a kibeszélő-mocskolódó show nyilvánvalóan nem sikerült, mivel a barátnőm csak Mónika néhány kérdésre válaszolt, és az alatt a három perc alatt, amit a studióban töltött, többször kijelentette, hogy nem óhajtja, hogy ez az egész adásban lemenjen, mert a magánéleti problémái nem tartoznak a nyilvánosságra. A volt férj hazugságai rövid időn belül Mónika számára is nyilvánvalóak lettek (záró mondata is ennek szellemében hangzott el.)

Mindezek ellenére az RTL KLUB és munkatársai eljárását a legmesszebbmenően elítélendőnek tartom. Folyamatos hazugságokkal, hitegetésekkel bevitték a barátnőmet abba a műsorba, amiről az első pillanatban kijelentette, hogy nem óhajt részt venni benne! Ékes bizonyítéka ez a minden bolhából elefántot csináló, minden piszlicsáré ügyet hatalmas léggömbbé fújó, másnak a magánéletében vájkáló, mocskolódó, hazug bulvármédiának.

Eddig a történet. Mindenki vonja le a tanulságot maga...

« előző1 2 3 4 5 6 7 8 9 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
On the run
» játékajánló: On the run
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!