Kerüld őket, ha jót akarsz!

DR. GRAFFITI szerző: anyeska | 0 hozzászólás

Persze csak akkor ne foglalkozz az alább felsorolt típusokkal, ha nem csupán egy futó kalandra vágysz, hanem életed leendő párját keresed. Előbbi esetben lehet, hogy egy perzselő élmény vár, de előfordulhat, hogy mégiscsak csúnyán megégeted magad. Valóban sokat ígér, keveset ad a kapcsolat egy-egy veszélyesebb férfival?

cikkhez kapcsolódó kép

Az ex

Tudom, elvileg alapszabály, hogy nem kezdünk olyannal, akit egyszer már kipipáltunk – és a nem bevált kategóriába soroltunk – a nagy ő-listán. Mégis képesek vagyunk felvenni a telefont, ha egy régi szerelemszerű hív. Elhisszük, hogy szívszeretetből érdeklődik irántunk, valóban aggódik a hogylétünk miatt, és támogatja, hogy baráti szinten fussunk már össze. Majd nem jön el, nem ad életjelet magáról, te elkönyveled magadban kudarcként, hogy felültél neki, és már azt kívánod, ha már így alakult, bárcsak sose bukkanna fel többet. De ha mégis megtenné, már rafináltabb leszel úgyis!

Az Erasmus-os cserediák/külföldi kiküldetésben lévő élmunkás

Kit ne vonzana a külföldiek egzotikuma? Főleg, ha házhoz jönnek, vagy legalábbis hazai terepen, saját fővárosunk romkocsmáinak egyikében borozgatva találjuk meg őket. Azaz találnak meg ők minket. Olyannyira megtalálnak, hogy persze pár nap múlva máris biztosítanak róla, hogy bennünk lelték fel életük eddig lappangó szerelmét, és ha kell, ezer évet vagy épp egy következő életet várnak ránk. Aztán hazahívja őket az egyetem, a főnök, vagy édesanya, és innentől már csak vérmérséklettől függ, hogy a nagy lamúr meddig folytatható Facebook-on, Skype-on… Agyő, találkozunk reinkarnáció után!

A főnököd/beosztottad, tanárod/tanítványod

Milyen izgalmas is lehet titokban stírölni az utolsó padsorból a helyes tanárt, netán szempillát rebegtetni a sármos beosztottra… Aztán ha úgy alakul, hogy egy-egy közvetlenebb beszélgetés során, egy céges vagy egyetemi buli alkalmával lehetőség adódik az addig piedesztálra emelt bálvánnyal eltölteni pár kellemes pillanatot, kiderülhet, hogy teljesen önfeledten lehet dumálni, táncolni, hülyéskedni vele, DJ-től közösen számot kérni, majd pirkadatkor karöltve kibattyogni a hajnali busz megállójáig, határt át nem lépve. Másnap aztán kicsit átértékeled a helyzetet: így is túl bátor voltál. Amikor pedig újra találkoztok, a mégiscsak pusztán szakmai alapokon nyugvó kapcsolatotoknak égő arccal áldozva, lesütött szemmel sunnyoghatsz tova.

A barátgyűjtő oldal ismeretlenje

Júj, még valaki a barátom akar lenni! Júj, de hát őt nem is ismerem, hogy talált meg egyáltalán?! Nincs is közös barátunk, az adatlapjáról ítélve az érdeklődésünk sem közös, ismerkedni meg nem akarok. Ja, és portfóliót sem akarok készíttetni magamról jutányosan, köszi. Nem, nem akarom, hogy felfedezzenek. Az sem a vágyam, hogy ismeretlen, átlagos nevű emberek álprofilja szolgáltassa ki személyes információimat, bejegyzéseimet az adathalászoknak. Hogyan védekezzek? Hm, nem veszek fel csak a még több ismerősre hajtó ismeretlen jelölőket, és nem írok ki árulkodó infókat az adatlapomra. Elméletben működőképes az ötlet, tényleg!

A legjobb barátod

„Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?” Édes felvetés, bár én mindig annak a zászlóvivője voltam, hogy igenis lehet barátkozni ellenkezű neműekkel is. Megengedhető-e a kis csipkelődés, játékosság, cívódás is? Mert a közös programok, estébe nyúló beszélgetések során szerzett élmények összehoznak, megismertetnek, felfednek, lemeztelenítik a lelked a másik előtt. Csak nehogy ennél többet is akarjon belőled!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!