Tippek influenza ellen - Készüljünk a télre!

DR. GRAFFITI szerző: Marcsó Timi | 0 hozzászólás

Itt van az ősz, hirtelen beköszöntött a hideg, az esős időszak, bár néha még vissza-visszatér a kellemes meleg. De vigyázzunk, mert csalóka, ezért is van annyi beteg ember ilyenkor, főleg aki megfázik. Rengeteg vírus és bacilus kering a levegőben, és nagyon könnyű elkapni őket.

cikkhez kapcsolódó kép

Ezért ebben az időszakban rettentően fontos, hogy vitaminokat juttassunk szervezetünkbe, amit főleg a zöldség- és gyümölcsfogyasztással tehetünk meg. Persze gyógyszer-, vagy tablettaformában is sok vitamint be lehet szedni, de mégis jobb a friss gyümölcs és zöldség.

Különféle gyógyteák is erősítik az immunrendszert, és még a hidegebb napokon jól is esik egy forró, gőzölgő tea kortyolgatása, egy könyv olvasása közben. Kellemes dolgot kötünk össze a hasznossal, hisz egyikben sincs semmi rossz, miközben erősebbé válunk a baktériumok bejutásával szemben, és ha esetleg be is jutottak valami oknál fogva, sokkal könnyebb legyőznünk őket. A különböző aromákkal, fürdősókkal elkészített forró fürdő is csodákra képes, miközben még relaxálni is tudunk, kikapcsolódni a mindennapokból, és feltöltődni egy kis energiával. Nem csak erősebbek leszünk, hanem közérzetünk is sokkal-sokkal jobb lesz, vidámabban, könnyedebben fogunk nekiállni mindennapok megpróbáltatásaihoz.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Élj veszélyesen!

Az öntelt fenegyerek, akiről a liberális entellektüellek kikiáltották,...

A nők mint vírusok

Érdekes eszmefuttatás a nők és a számítógép kapcsolatáról. Avagy a szá...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Alien Abduction
» játékajánló: Alien Abduction
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!