Rehabos sztárok - Sex, drugs, rock and roll!

DR. GRAFFITI szerző: Mariann | 1 hozzászólás

Sex, drugs and rock and roll! - hangzott régen a szállóigévé lett hármas. Úgy tűnik, jópár celeb ezt mind a mai napig érvényesnek gondolja.

cikkhez kapcsolódó kép

Nézzük elsőnek Amy Winehouset, a ködös Albion soul csalogányát, aki botrányai ellenére továbbra is tarol. Ő egyik dalában még meg is érdekelte a Rehabot. Mit ne mondjunk: rá is férne. Mert a hölgyemény már lassan arra sem veszi a fáradtságot, hogy kisétáljon a VIP mosdóba és ott szippantsa fel napi adagját. Nemrégiben ugyanis azzal kavarta fel maga körül még jobban az amúgy is zavaros vizet, hogy a diszkós pultról

Mick Jagger is köszöni szépen, jól van, és esze ágában sincs nyugdíjba vonulni. Sőt, addig kívánja folytatni a zenélést, amíg csak bírja. A 64 éves rocklegenda körül is egyre több hír röppen fel arról, hogy ital- és drogproblémái vannak.

Ennek ellenére mind Amy, mind Mick tarol a zenében. De nem mindenki ilyen szerencsés. Hiszen a pophercegnő, Britney bébit ezek a szenvedélyek teljesen padlóra küldték. S csak a jó ég a megmondhatója, hogy mikor nyeri vissza hajdani ragyogását.

De hírnév, tündöklés és siker ide vagy oda nemcsak a fentebb felsorolt csillagokra férne rá egy kis rehabilítáció. Sőt az a kis szünet nem ejtene csorbát rajtuk, hanem még előnyükre is válhatna.

Szólj hozzá Te is!

1
FM, 2008. 08. 16. 01:44
válasz erre az üzenetre

TERÉÉZANYA ITT ŐIS MASSZÍVAN SZÍVNA

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

A Zutca embere, avagy csellisták a gitártrióban

Sokat hivatkozott "társadalmi csoport" ez az utca embere. Ál...

A drog és a tulipánok országa

A drog és a tulipánok őshazája pedig nem más, mint Hollandia. De tényl...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Skies of War
» játékajánló: Skies of War
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!