Ilyen egy igazi férfi

DR. GRAFFITI szerző: Krupincza Mariann | 8 hozzászólás

A látszat sokszor csal. Egy álarcosbálban telnek szinte mindannyiunk napjai. Mikor reggel felébredünk, és belenézünk a tükörbe akkor talán még az az ember néz vissza ránk álmatag, fátyolos szemekkel, akik valójában lennénk. Az mondjuk más kérdés, hogy az a valaki EMBERNEK nevezhető-e egyáltalán.

cikkhez kapcsolódó kép

Mikor a kávénkat szürcsölgetve a konyhában ülünk, lábunk a hideg padlólaphoz ér még akkor is azok vagyunk akik. De amint lassan felrévedünk, el kezdjük magunkra erőltetni azt a maszkot, amit mindennap újból és újból a külvilágnak mutatunk. Ki ilyet, ki olyat. Mást a NŐ és más a FÉRFI.
Férfi legyen a talpán az, aki ebben az emancipált világban képes eleget tenni azoknak az íratlan szabályoknak, amitől FÉRFINEK nevezhetjük.

Mert ma már sok olyan nő van, aki miután lehúzott nyolc órát (hanem többet) a munkahelyén akár vezetői pozícióban, hazamegy és még otthon is felveszi azt a bizonyos „nadrágot”. Vagyis még akkor sem képes kibújni a szerepéből. Hány meg hány szépnek induló kapcsolat látja ennek a kárát. De kérdezem én: hol van akkor a NŐ?!

A NŐ, így csupa nagybetűvel írva. A gyengéd, odaadó, védelemre és nem utolsósorban szeretetre vágyó nő. Aki harmóniában van magával és így az őt körülvevő világgal is.

Ezek azok a nőiségből fakadó jellemvonások, amik lassan kivesznek belőlünk, mai nőkből. Míg férfijaink pedig lassacskán elnőiesednek mellettünk. Mert lehet, hogy a munkahelyükön igazi oroszlánként viselkednek, de otthon már szabályosan könyörögniük kell a szeretetért, a gyengédségért. Hiszen asszonyaik még a fakanalat is vasmarokban tartják.

Újból meg kéne mind nekünk nőknek, mind a férfiaknak találnunk azt az egészséges egyensúlyt, amitől helyreállna a régi rend. Most nem arra gondolok, hogy akkor dobjuk sutba a mesés karrierről szőtt álmainkat, hanem hogy időnként vegyük le az amazon álarcát és változzunk doromboló, odaadó kis cicává. Esetenként kiéhezett vadmacskává. De a részletekbe most inkább ne menjünk bele…

Mert tényleg, ahogy Hofi is megénekelte időnként tényleg kell egy kis áramszünet. Ettől a kis szünettől talán ismét FÉRFIAK és NŐK lehetünk egymás mellett. S talán jó pár kapcsolat is új életre kelhet.

(a kép megnézéséből származó nemkívánatos, (8 napon túl gyógyuló) következményekért utólag is elnézést kérünk, a forrás amúgy bulapictures.com)

Szólj hozzá Te is!

8
pindurpandur, 2010. 08. 29. 19:49
válasz erre az üzenetre

csajok gondoljatok bele.. ha még el is vagytok ottalszol nála vagy ilyesmi és reggel rá kell várnod amíg kivasalja a haját és kiválasztja a ruháit...
lehet egy pasi igényes és férfias is egyszerre

7
ZGHTZUJIKJ,LKJCTESWAQFUVZ, 2009. 11. 24. 19:13
válasz erre az üzenetre

RH SD YGZV T FV FR GBCDR F CC FG HB GFGZ HDRG SGUTZFSGDFGZSBHCGJSB BVG FCG TV B VCF CFUB VT VCGVX CDXDXCCCXFVBBGFJUB HUBVZýTGHBRF GBLPBN DFNJGMBMKGHBGMFGBJMVFB M NC HBCHB CHGTGV KL J V VYVCXVCDCV X X CFY ,L,K NJFHFNNHFHJUJ NGNJF RHCFGJUB NJBV00000000BM,B VFNV 0V MK80145 V NVJVHGNVBDTFTDFčADXY 0245662++ ,VMVNBNM6548+78521+4578NHDHDHFDSSSXSXC CF VFCC C C GGGFVRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRXHBG XCBC VG

6
WaspKnive, 2009. 10. 30. 23:29
válasz erre az üzenetre

Sziasztok!
Nos, én hagyományőrző pasi vagyok, és a viszkető öklöm végére kívánom az ien emósokat, meg homárokat! Egyszerűen idegesít, ha egy haveromnak vékonyabb a karja, mint az ujja. Egy férfi mutasson dominanciát!

A másik meg: a csajoktól őszintén szólva mi normális pasik elvárjuk a cikkben leírt dolgokat. Nincs jobb az aranyos, doromboló csajoknál.......
Csak sajnos kevés van belőlük..

5
lezsi, 2008. 08. 29. 12:36
válasz erre az üzenetre

Ehhh...ez a képp....van benne valami..

4
egyvalaki, 2008. 06. 28. 21:50
válasz erre az üzenetre

Hello mindenki aki olvassa,

Csak egy ropke szosszenet, Anglia fovarosaban Londonban tengetem napjaim, koztudott (kene hogy legyen) hogy az angoloknak mr Brown-on kivul van meg egy kiralynojuk is, foleg ennek koszonheto hogy az angol tarsadalom kezd szepen lassan (ha mar nem) atcsuszni noi iranyitasba. Illetve ujra kell fogalmaznom, sok no van vezeto pozicioban es sok noi-mentalitasu ferfi is, mas szoval melegek. Igen, angliaban van pl egy "melegvarosnak" becezett hely (Brighton) es Londonban szinte mindennapos a fiu parok latvanya. Mindenkinek megvan a maga velemenye a dologrol, nekem a Biblia a mai napig Adam es Evaval kezdodik (nem Adam es Bela.... ) viszont ahogy nezem kezd divat lenni a melegseg.
Multkor elmentem egy rock-esemenyre ahol azt vettem eszre hogy amikor meg anno jartam rock esemenyre ott meg a lanyok is felelmetesen neztek ki, ma meg? Marylin manson es tokio hotel utanzatok, sracokon tobb smink mint a csajokon, egyszeruen vicces volt ezt a sok ficsurt nezni...Indy rock vagy Emo stilus vagy minek is nevezik, probald meg kovetni.

Divat hogy a sracok szinte noknek oltoznek, a lanyok GI-Joesat jatszanak, hova halad a vilag?

3
Bozsi, 2008. 06. 20. 17:24
válasz erre az üzenetre

hu de kemény xD

2
Bejtuccka, 2008. 06. 19. 13:16
válasz erre az üzenetre

Naon durwa az a pix....xD

1
nancyrotten, 2008. 06. 14. 19:07
válasz erre az üzenetre

az a kép már

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Itt az új őrület: Banándiéta!

Rengeteg banánt adnak el Japánon keresztül április óta, mivel a banán ...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Motoros ügyességi
» játékajánló: Motoros ügyességi
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!