Tabuk és rituálék

DR. GRAFFITI szerző: anyeska | 5 hozzászólás

Ami az egyiknek tabu, az a másiknak lételem. Ami az egyiket bosszantja, a másiknak elengedhetetlen. Az addig rendben van, hogy az "egyik" és a "másik" nem látja azonosan a világot és benne a másik nem képviselőit. De van-e arra esély, hogy a két nézőpont egyszer majd közeledjen egymáshoz?

cikkhez kapcsolódó kép

Mert a férfi és a nő gyakran olyan, mintha nem is ugyanarról a bolygóról származna. Vannak alapvető ellentétek, amik esetében csak bízni tudok abban az utolsó szalmaszál-reményben, hogy eme fent említett különbözőségek nem kibékíthetetlenek. A bízni tudás utolsó morzsája akkor foszlik még apróbb, atomnyi darabokra, amikor A Férfi megpróbál meggyőzni a számára oly alapvető és lényegi rituálék fontosságáról. Vagy legalábbis arról, hogy fogadjam el ezeket. Amikor például az utcán kéz a kézben andalogva épp átengedném magam annak a semmihez sem fogható érzésnek, hogy igen, teljes biztonságban vagyok, mellettem van Ő, mi baj érhet? Nem kellene kísértenem a sorsom. Nem kellene, hogy elbizakodottságom olyan fokig jusson, hogy már magam is elhiszem, nincs baj. Itt az első tabu: soha ne hidd azt, hogy amit egyszer megszereztél, az örökké a tiéd, hogy a továbbiakban egy ujjad sem kell mozdítanod, mert eleve elrendeltetett, hogy aki egyszer melléd lépett, az ott is marad! Mert lehet, hogy másvalaki lép melléd, pontosabban odalibben, hogy tűsarkú-miniszoknyás kihívó mivoltával magára vonja a férfi szemét. Pff! Az már szinte magától értetődő, hogy a férfi somolyogva odasandít. Nem tehet róla, így van kódolva, ez neki rituálé.

Hát lehet ezért haragudni rá? Igen is, meg nem is. A határozott fellépéssel, elegendő önbizalommal rendelkező nőtársaim –nagyjából a szöges ellentéteim- bizonyára a megfelelő módon tudják kezelni ezt a helyzetet. Azaz semmiképpen sem futja el őket a pulykaméreg, nem lesznek paprikapirosak, nem rándul meg egy icipicit sem az arcuk az elfojtott, de a felszínre törekvő epés megjegyzéstől. Kettes számú tabu: még csak véletlenül se látszódjon rajtad a megtépázott büszkeség. Ez az a rész, amivel gondom van. Míg én belül őrlődöm, Ő nem érti, miért kell ezen a semmiségen morfondíroznom. Hisz az egész nem volt több, mint egy szemvillanásnyi adózás a tizenvalahány centis sarkakon is bájosan billegni tudó fiatal artistalányok tehetségének. Itt kell gyorsan felírnom a tiltólistára a következő sorokat: csak azért, mert életed párja sűrű fejcsavargatásokba és szempilla-rebegtetésbe kezd egy-egy fent említett lány láttán, neked még nem kell ugyanolyan nyaktörő magasságokba tornásznod magad. Ez alól kivételt képez, ha különös késztetést érzel rá. De a tapasztalat azt mondatja, hogy a férfi futó pillantása, amit más nőre vet, még nem jelenti azt, hogy visszavonhatatlanul és azonnali hatállyal megkondították a vészharangot kibontakozó kapcsolatotok felett. Igen, szeret megnézni más nőket. Igen, esetleg még az is előfordulhat, hogy utólag még meg is vitatja ezt a baráti körében, talán nem éppen a legszalonképesebb szövegkörnyezetbe ágyazva.

Tipp: ha magát a férfiszemek kocsányon lógását sikeresen végigasszisztáltad, akkor ne igyekezz ott lenni az esemény utólagos, főleg csak férfiaknak szóló kiértékelésen! Ha párszor bele is futottam ilyen helyzetbe, hát próbáltam könnyedén venni! Ilyenkor a nagyobb tűrőképességgel és megfelelő mennyiségű magabiztossággal megáldott nők talán elengedik az elismerő megjegyzéseket a fülük mellett, ügyet sem vetve a férfiak rituálisnak mondott megnyilvánulásira. A gyengébb poblémamegoldókhoz, azaz földijeimhez szólva: még véletlenül se legyél a közelben, ha épp ilyen sztorizás folyik! Úgysem fogják megérteni ugyanis, hogy miért kellene tabunak lennie, ami nekik rituálé.

Szólj hozzá Te is!

5
barbi, 2008. 11. 19. 17:33
válasz erre az üzenetre

szerintem tul hosszu a szovag es nem olvastam el de biztos izgalmas.

4
bibi bibibibibibibibibi bibi, 2008. 11. 19. 17:30
válasz erre az üzenetre

haho az a penile fenn van meg ?

3
barbi, 2008. 11. 19. 17:29
válasz erre az üzenetre

akinek van mail cime az adja meg kerem szepen hogy e mesen megismerkedjunk

2
barbi, 2008. 11. 19. 17:26
válasz erre az üzenetre

szerintem tul hosszu a szovag es nem olvastam el de biztos izgalmas.

1
penile, 2008. 09. 23. 15:42
válasz erre az üzenetre

Sokan az análszexet is tabunak tartják. Pedig nagyon jó. Fiúnak, lánynak egyaránt. Ez a kapocs, a kölcsönösen meglévő szerv gyönyöre.

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Syobon Action! (Cat Mario)
» játékajánló: Syobon Action! (Cat Mario)
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!