Szerelem lett - szerelem volt

DR. GRAFFITI szerző: Nagy Csaba | 6 hozzászólás

Tavaszi szakítás. Talán a legnehezebb dolgok egyike túl tenni magát az embernek egy olyan kapcsolaton, amely nem csak egy hónapig tartott, hanem 11 hónapig. Tavasztól tavaszig.

cikkhez kapcsolódó kép

Szerelem lett

Tavaly kezdőtött minden. Egy napsütötte május elsejei napon felléptem egy csevegő programra. Valójában pont egy szakításon voltam túl. Úgy éreztem, beszélnem kell valakivel, aki hasonló cipőben jár. Meg is találtam az emberem. Helyesbítek, Ő talált rám. Innen sorolhatnám a jól ismert részeket. Beszélgetés, SMS, találka és a többi kisNAGY dolog, amiből szerelem lett.

Tervek

Bevalom, soha az előtt senki iránt nem éreztem úgy, mint akkor nyáron. Egyszerűen éreztem, hogy Ő a nagy Ő! Annyira tökéletes volt minden. A már minden filmből jól ismert összhang. Persze nálunk is voltak veszekedések - ez, azt hiszem, normális. Már tavaly nyáron azt terveztük, hogy a következő nyarunkat hol fogjuk tölteni. Szerettük egymást.

Bocsáss meg

Szilveszter. Együtt ünnepelhettük a nagy évfordulót. Milyen szép is volt. Én és a szerelem. Óriásit buliztunk. Azonban másnap reggel... A következő napon egy idegen rákattantant a páromra. Természetes volt, hogy mivel az illető, akinek tetszett a szerelmem, ott lakott, akiknél aznap is aludtunk, hogy tovább állunk. Így is tettünk. Néhány nap elteltével fura dolgok történtek. A szerelmem titokban próbált telefonálni. Egy nap végül találtam egy sms-t a telefonjában. Azzal az emberrel levelezgetet, aki miatt többet nem is akartam Pestre menni. Szörnyű volt. Bocsáss meg! - kért a szerelmem éjjel-nappal.

Utoljára

Lassan kezdett minden a régi kerékvágás szerint működni. De ahogy lecsendesült az egyik ügy, jött is a másik. Egy szombati este munka után úgy döntöttem, hogy a szerelmem után megyek egy fergetegest bulizni. De sajnos nem így történt. Egy idegennel csókolózott. A látvány teljesen összezavart. Nem tudtam, hogy mit tegyek. Menjek el vagy maradjak ott és hallgassam végig. Ismét megbocsájtottam. De most utoljára!

Tavasz egy vég kezdete vagy a kezdetek vége?

Néhány héttel, hogy ismét egymásé lettünk, szakított velem az az ember, aki egy életre szóló szerelmet igért. Annyira fájt és megalázott ez az egész helyzet, hogy legszívesebben saját kezemmel vetettem volna véget életemnek. Minden, ami addig az enyém volt, másé lett. Hiszen még két nap sem telt el, de neki már új párja volt. Tavasz lett. Fekete tavasz, mert véget ért egy tavalyi kezdet. De valahol ez egy újabb tavasz, amikor elkezdődik egy újabb véglet. Egy újabb szerelem. Egy újabb tavasz.

Szólj hozzá Te is!

6
Rust, 2007. 08. 03. 01:41
válasz erre az üzenetre

"Egy IDEGENNEL csókolózott." tehát egy UFO lenyúlta a csaját. (gáz.)

5
csajkovszkij kis képe = avatarja csajkovszkij (dmitrij), 2007. 06. 04. 15:21
válasz erre az üzenetre

Hogyne lehetne a szerelemről lehet cikket írni... nekem már van egy 3 részes sorozatom róla itt a honlapon, de... egy konkrét esetről írni, és blognak használni az oldalt, szerintem nem a legjobb ötlet. Egyrészt ehhez senkinek semmi köze, másrészt, leglább vmi erkölcsi többlet, vagy tanulság lenne a végén. Ha meg ez bosszúként szolgál, igen gyenge próbálkozás...

4
tibi, 2007. 05. 12. 20:49
válasz erre az üzenetre

azért ez másról szól.
lehet a szerelemről is cikket írni
de azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy értelmesebb és jobb írás, mint amik pl. blikk címlapon jönnek le naponta, hogy Mancsika fehér bugyit vett fel

3
Gyula kis képe = avatarja Gyula (gyula), 2007. 05. 12. 19:50
válasz erre az üzenetre

Adom! Én arról írok majd cikket, hogy "Ma reggel felkelt a nap"

válasz a(z) 2. üzenetre
2
C, 2007. 05. 11. 15:06
válasz erre az üzenetre

Most ez miért jó ide?

Mindenki elsírhatné a saját bánatát....
Mégis mi készteti a cikkírót, hogy ilyen írást közzé tegyen???

1
kismenő, 2007. 05. 11. 15:00
válasz erre az üzenetre

Naja. Sok ribancot hordoz hátán a Föld.

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Párkapcsolatok és a tökéletes ideálok

A szociobiológia szerepe, avagy az ideálok kora leáldozóban? Azért írt...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!