Modell lányok a pókerasztalnál

AKTÍV szerző: graffiti | 0 hozzászólás

A kártya- és egyéb kaszinójátékok mindig is férfiasnak számítottak, de ennek ellenére voltak, vannak és lesznek olyan nők, akik szerencsét próbálnak. Meglepő történeteket lehet hallani, hogy egy 4 gyermekes anyuka, aki szabadidejében szeret pókerezni, több férfit utasít maga mögé játék közben. Ő például Annie Duke.

cikkhez kapcsolódó kép

Ez a folyamat persze természetes, hiszen a szerepek átalakulnak és egyre több nő mutathatja meg tehetségét a munka világában, a sportok terén és a pókerasztaloknál is. Napjainkban nem kevesebb, mint 18 női pókerjátékos nyereménye haladja meg átlagosan az 1 millió dollárt a bajnokságokon. Lássuk a legjobbakat!

1) Kathy Liebert
(Nyereménye eddig: 5 803 190 dollár) – 2012-ben kaparintotta meg Vanessa Selbst-től a legjobb női pókerjátékos pozícióját, és nem ereszti! Jelen pillanatban a pókerbajnokságon szerzett nyereménye körülbelül 5,8 millió dollárra rúg, amit összesen 194 élő bajnokságon szerzett meg. 2004-ben szerepelt először jelentős helyen a NL Hold ’Em Shootout Event-en a WSOP-n és így akkor 110 180 dollárt vihetett haza persze a bajnoki övvel együtt. A Texas Holdem póker a kedvence.

2) Vanessa Selbst
(Nyereménye eddig: 4 301 755 dollár) – Kétség sem fér hozzá Vanessa az egyik legjobban játszó pókerjátékos az egész világon. A PokerStars Pro csapat tagja, a 2008-as omahai és 2012-es európai győzelme után két WSOP öv birtokosa. Első nagyobb diadalát 2010-ben aratta a PokerStars North American Pókerbajnokságán, Mohegan Sun-ban, ahol is 750 000 dollár értékű nyereményt halmozott fel, ami aztán a megnyert díjjal 1 672 855 dollárra emelkedett. Mindezek után, a Franciaországban tartott Partouche Pókerbajnokságon szerzett még plusz 1, 7 millió dollárt. Karrierje során ötször volt a döntősök és kétszer középdöntősök között a WSOP-n.

3) Liv Boeree
(Nyereménye eddig: 2 059 956 dollár) – Beceneve „Iron Maiden”, vagyis a „Vasleány” 2010-ben hallatott magáról először az EPT San Remó-i PokerStars eseményen, ahol is mindenkit maga mögé utasított és így 1 250 000 eurót vihetett haza. Azóta kisebb bajnokságokon és versenyeken bizonyította tehetségét és így történt az is, hogy a PokerStars póker site szerződést kötött vele és bekerült a Pro csapatba.

4) Annie Duke
(Nyereménye eddig: 4 270 549 dollár) – Anne LeBarr Lederer-ként született női pókerjátékos a Texas Hold’ Em győzelmeinek, mint például a 2004-es omahai WSOP-n, a Hi-Low Split-8 or Better esemény szerzett győzelmének köszönheti népszerűségét. Ugyanabban az évben, a World Series of Poker Champions versenyen is első lett és így 2 millió dollárral térhetett haza. Rengeteg becenevet használt már, mint például a most is ismert „Duke”, azaz „ a herceget” vette fel, de volt már „Annie, a legendás”, „A póker hercegnője” és így tovább. 2010-ben a nemzetközi Heads-Up Pókerbajnokságon 500 000 dollárt nyert plusz a bajnoki címet.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
MotherLoad
» játékajánló: MotherLoad
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275