Exkluzív premier: itt az új Digitális Rubik kocka!

AKT?V szerző: graffiti | 22 hozzászólás

A logikai és ügyességi játékok királyának tartott Rubik kocka legújabb változata Magyarországra érkezett, de a digitális termék még nem kapható boltokban.

cikkhez kapcsolódó kép

A kultikus játék rajongóinak azonban már nem kell sokat várniuk: az első darabra exkluzív módon a Vatera Premier keretén belül licitálhatnak a játékos kedvű felhasználók. A március 1. és 10. között futó különleges árverésen befolyt összeget az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére ajánlja fel az aukciós portál és a hazai forgalmazó, a Rubik Stúdió.

A Rubik’s TouchCube, azaz a Digitális Rubik kocka nagy sikerrel mutatkozott be 2009 végén az Egyesült Államokban. A játék egyelőre itthon nem kapható, az első érintésérzékeny kocka azonban mégis gazdára találhat: az ország első Digitális Rubik kockája a legnagyobb hazai aukciós portálon kerül árverésre március első hetében.

Az új Rubik játék legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy a klasszikus forgatások nélkül, egyszerűen érintéssel kirakható. A nagy előd sikere, tradíciója és formavilága keveredik a 21. századi technikával, így született a Digitális Rubik Kocka. A játék fejlesztői törekedtek arra is, hogy a termék, - futurisztikus kinézete ellenére - hasonlítson a klasszikus változatra; a négyzetek itt animáltan mozognak, azt a hatást keltve, mintha valóban forgatnánk az elemeket. A hangeffektekkel pedig a jellegzetes hangok is visszaidézhetők. A szabályok is ugyanazok, az új termék a klasszikus kockához hasonlóan 4,3×1019 variációs lehetőséget kínál a Rubik fanatikusoknak. Az új játékból már világcsúcs is született; egy amerikai versenyző állította fel a Digitális Rubik kocka kirakásának világcsúcsát 1:26:81-es idővel, 2009. októberben.

Digitális Rubik kocka

A Vatera Premier sorozattal a Vatera.hu a gyártópartnerekkel karöltve, egyedi termékek gyűjtőinek, exkluzív márkák rajongóinak szeretne kedvezni. A Premier árverésen befolyt összeget jótékonysági célra fordítja a portál, mellyel az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogatják. Az alapítvány azzal a céllal alakult, hogy segítse a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt daganatos betegségben szenvedő gyermekek gyógyítását.

Szólj hozzá Te is!

2
Biomogyi, 2010. 06. 04. 18:11
válasz erre az üzenetre

hát ez nagy

1
kir, 2010. 06. 03. 12:01
válasz erre az üzenetre

király

« előző1 2 következő »
kapcsolodó cikkek

Jojó-effektus

Van, aki a megfelelő fogyókúrás módszer hiányában esik bele az egyszer...

Játék közben majdnem meghalt egy 15 éves

Alig hogy piacra dobták, máris bajt okozott egy számítógépes játék. Az...

Jön a vadiúj őrület: projector a mobilon

'96-'97 magasságában - hú, de rég volt - azon vitatkoztam eg...

Új tantárgy: boldogságóra

Egy angol bentlakásos iskola tanulóinak órarendjében jövőre eggyel töb...

Új divat: egyszerhasználatos fürdőruha

Az idei év egyik divatmániája a French cég által piacra dobott egyszer...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Alien Abduction
» játékajánló: Alien Abduction
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!