Százezrek Marian Cozma mezéért

AKTÍV szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Jövő hét keddig tart az az emlékárverés Magyarország legnagyobb online piacterén, amelyen a tragikus körülmények között elhunyt Marian Cozma 8-as számú mezére licitálhatnak az érdeklődők.

cikkhez kapcsolódó kép

A veszprémi csapat valamennyi játékosa, vezetője, valamint Cozma édesapja által dedikált mez értéke az árverés kezdete óta folyamatosan növekszik, immár 300 000 Ft-nál jár.

A különleges mezt - a 8-as számot többé senki nem viselheti az MKB Veszprémben - azért bocsájtotta aukcióra a Veszprém Kézilabda Fan Club, hogy adományt gyűjtsenek, melyből emlékművet állíthatnak a sportolónak a városban. Mocsai Lajos, a veszprémi kézilabdacsapat vezetőedzője vállalta, hogy fővédnöke lesz a kezdeményezésnek. Azonnal az összefogás mellé állt a Vatera is, amely felajánlotta az online emlékaukció megszervezését. A portálon nem csak a mezre licitálhatnak azok, akik hozzájárulnának az emlékmű felállításához: a szurkolói közösség 1000 Ft-os adományokat is fogad a Vaterán keresztül. A március 25-ig tartó emlékárverésen befolyt teljes összeg a Veszprém Kézilabda Fan Club számlájára kerül, amelyet kifejezetten az emlékmű felállítása érdekében hoztak létre.
www.vatera.hu/cozma

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Motoros ügyességi
» játékajánló: Motoros ügyességi
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!