Százezrek Marian Cozma mezéért

AKT?V szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Jövő hét keddig tart az az emlékárverés Magyarország legnagyobb online piacterén, amelyen a tragikus körülmények között elhunyt Marian Cozma 8-as számú mezére licitálhatnak az érdeklődők.

cikkhez kapcsolódó kép

A veszprémi csapat valamennyi játékosa, vezetője, valamint Cozma édesapja által dedikált mez értéke az árverés kezdete óta folyamatosan növekszik, immár 300 000 Ft-nál jár.

A különleges mezt - a 8-as számot többé senki nem viselheti az MKB Veszprémben - azért bocsájtotta aukcióra a Veszprém Kézilabda Fan Club, hogy adományt gyűjtsenek, melyből emlékművet állíthatnak a sportolónak a városban. Mocsai Lajos, a veszprémi kézilabdacsapat vezetőedzője vállalta, hogy fővédnöke lesz a kezdeményezésnek. Azonnal az összefogás mellé állt a Vatera is, amely felajánlotta az online emlékaukció megszervezését. A portálon nem csak a mezre licitálhatnak azok, akik hozzájárulnának az emlékmű felállításához: a szurkolói közösség 1000 Ft-os adományokat is fogad a Vaterán keresztül. A március 25-ig tartó emlékárverésen befolyt teljes összeg a Veszprém Kézilabda Fan Club számlájára kerül, amelyet kifejezetten az emlékmű felállítása érdekében hoztak létre.
www.vatera.hu/cozma

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Cursor*10
» játékajánló: Cursor*10
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!