Túlélni Nagybörzsönyt

AKTÍV szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Szerinted őrültség éjjel megmászni a Börzsöny legmagasabb pontját egy több kilométeres túra egyik állomásaként? Még nincs késő kipróbálni.

cikkhez kapcsolódó kép

Ősszel már 8. alkalommal tehetik meg ezt a lelkes túrázók, ezúttal október 10-11-12 között a Nagybörzsönyben. A szervezők szerint az idei KITT a legnagyobb kihívás az indulóknak, hiszen a túra útvonala végig erdőben, településeket elkerülve lett kijelölve. De természetesen érinti a Börzsöny legmagasabb pontját, amely a szállást adó településtől 700 méterre fekszik. Persze felfelé

A kötelező pontok érdekessége egy 2 méter magasra telepített akadálypálya lesz, amely szakaszain a csapatból 4 főnek kell időre végigmennie. Másik érdekessége a túrának a gyorsasági szakasz, amely során már az induláskor előnyre (illetve hátrányra) lehet szert tenni. Az 4+1 őrzött pontból idén 2+1-et (a +1 a gyorsasági szakasz) kell teljesíteni, a gyorsasági szakaszt 2 órán belül. Ráadásul a Börzsönyben elég rossz állapotban vannak a források, de a túra folyamán lesz lehetőség két helyen is víznyerésre, és némi ennivaló beszerzésére is.

Mindez nappal is kihívás lenne, de a KITT-en minden éjjel történik. Bátraké a szerencse, még van idő nevezni!

További infó, jelentkezés az egyesület honlapján!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Syobon Action! (Cat Mario)
» játékajánló: Syobon Action! (Cat Mario)
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!