Sorsoltak

AKT?V szerző: Adrienn | 0 hozzászólás

Az Európa bajnokság után járó pihenőről visszatértek a válogatott játékosok klubjaikba, és készülnek a nemzetközi kupameccsekre. A csapatsorsolásokat pedig a héten tartották...

cikkhez kapcsolódó kép

Az Euroliga első selejtezőjében a hazai csapatok közül a Brendon ZF Eger szállt vízbe Portóban. Óriási fölénnyel pólózva, csoportjában az első helyen zárt, és magabiztosan jutott tovább a második körbe. Ezt a fordulót négy helyszínen rendezik, melyen közül az egyik éppen Egerben lesz. A hazai együttes a Posillipo (olasz), a Szintez Kazany (orosz), a Sabadell (spanyol), a Pocztowiec Lódz (lengyel) és a Lugano (svájci) ellen pólózik.

Ebben a körben már egy másik magyar egyesület is részt vesz, a Vasas Bersciaban küzd meg a hazaiakkal, illetve az Olympic Nice-vel (francia), a Galatasaray Istanbullal (török), az Uerdingennel (német) és Mariupollal (ukrán).

Közben megtörtént a jövő évi világbajnokság csoportbeosztásának sorsolása is. A férfiak egy gyengébb csoportba kerültek, a románokkal, az új-zélandiakkal és a kettes számú amerikai csapattal mérkőzünk majd.

A nőknek nem kedvezett ennyire a szerencse, mert ők majd Új-Zéland, Olaszország és a kettes számú amerikai válogatott ellen vívhatják ki a továbbjutást.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Syobon Action! (Cat Mario)
» játékajánló: Syobon Action! (Cat Mario)
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!