Újabb sportesemény hazánkban

AKT?V szerző: Adrienn | 0 hozzászólás

Csütörtökön kezdetét veszi Szegeden, a Maty-éren a 35. felnőtt síkvízi kajak-kenu világbajnokság. Az első két nap a belépés ingyenes, a másik két napra 750 forinttól 7900 forintig kaphatóak a jegyek.

cikkhez kapcsolódó kép

Több mint ötven magyar sportolónak szurkolhatunk csütörtöktől a szegedi kajak-kenu világbajnokságon. Az első két nap az előfutamokat, illetve az elődöntőket láthatjuk, míg a döntőket szombat-vasárnap rendezik meg.

Ámbár Szeged városa nem csak ezzel a sporteseménnyel, hanem más kulturális rendezvénnyel is várja a látogatókat: a vb támogatói kiállítást tartanak a szponzorfaluban, a gyerekeknek színdarabot mutatnak be, míg számos könnyűzenei koncerttel is megörvendeztetik az érdeklődőket.

Természetesen a legnagyobb hangulat vasárnapra várható, hiszen ekkor már ’csak’ döntőket kísérhetünk figyelemmel. Na és augusztus 20-át sem hagyhatjuk ünneplés nélkül: fergeteges záró partyval, koncertekkel, tűzijátékkal színesítik a szervezők az amúgy sem unalmas napot.

Bízunk benne, hogy versenyzőink – a hagyományokhoz híven – sikeresen szerepelnek hazai közönség előtt is. Ha más nem is, de a legnagyobb nevek erre adnak garanciát: Janics Natasa, Kovács Katalin, Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Pulai Imre és még sorolhatnám. Számos Európa-, világ-, és olimpiai bajnok.

Reméljük, még tovább tudják bővíteni eddigi éremgyűjteményüket. Hajrá, magyarok!

Kapcsolódó linkek:
- A magyar csapat
- A versenypálya
- Jegyinformációk

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Travian
» játékajánló: Travian
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!