Újabb sportesemény hazánkban

AKTÍV szerző: Adrienn | 0 hozzászólás

Csütörtökön kezdetét veszi Szegeden, a Maty-éren a 35. felnőtt síkvízi kajak-kenu világbajnokság. Az első két nap a belépés ingyenes, a másik két napra 750 forinttól 7900 forintig kaphatóak a jegyek.

cikkhez kapcsolódó kép

Több mint ötven magyar sportolónak szurkolhatunk csütörtöktől a szegedi kajak-kenu világbajnokságon. Az első két nap az előfutamokat, illetve az elődöntőket láthatjuk, míg a döntőket szombat-vasárnap rendezik meg.

Ámbár Szeged városa nem csak ezzel a sporteseménnyel, hanem más kulturális rendezvénnyel is várja a látogatókat: a vb támogatói kiállítást tartanak a szponzorfaluban, a gyerekeknek színdarabot mutatnak be, míg számos könnyűzenei koncerttel is megörvendeztetik az érdeklődőket.

Természetesen a legnagyobb hangulat vasárnapra várható, hiszen ekkor már ’csak’ döntőket kísérhetünk figyelemmel. Na és augusztus 20-át sem hagyhatjuk ünneplés nélkül: fergeteges záró partyval, koncertekkel, tűzijátékkal színesítik a szervezők az amúgy sem unalmas napot.

Bízunk benne, hogy versenyzőink – a hagyományokhoz híven – sikeresen szerepelnek hazai közönség előtt is. Ha más nem is, de a legnagyobb nevek erre adnak garanciát: Janics Natasa, Kovács Katalin, Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Pulai Imre és még sorolhatnám. Számos Európa-, világ-, és olimpiai bajnok.

Reméljük, még tovább tudják bővíteni eddigi éremgyűjteményüket. Hajrá, magyarok!

Kapcsolódó linkek:
- A magyar csapat
- A versenypálya
- Jegyinformációk

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Alien Abduction
» játékajánló: Alien Abduction
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!