Cél: az elődöntő

AKT?V szerző: Adrienn | 0 hozzászólás

Ma megkezdődnek a negyeddöntők a németországi futball világbajnokságon. Nyolc válogatott csap össze a továbbjutásért: Anglia, Argentína, Brazília, Franciaország. Németország, Olaszország, Portugália és Ukrajna.

cikkhez kapcsolódó kép

Délután öt órakor találkozik az otthonjátszó Németország Argentínával. A szakértők hatalmas csatát jósolnak, hiszen eddig a vb-n végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak ezek a csapatok. Este kilenckor viszont egy kicsit talán könnyebb meccs következik, hiszen az olaszok az ukránokat fogadják. Bár a mediterránok a nyolcaddöntőből a hosszabbítás utolsó percében megítélt büntetővel léptek tovább, azért nem szabad leírni őket.

Szombaton kerül megrendezésre a másik két összecsapás, ahol az angolok a portugálokkal, míg a brazilok a franciákkal meccselnek. Minkét találkozó kétesélyes, a legjobbak mérkőznek meg egymással. Mindenhol sztárjátékosokat találunk, akik klub- és válogatott szinten is képesek egymaguk eldönteni a kilencven perc végkimenetelét.

Mindenképpen izgalmas eseményeknek lehetnek tanúi a sportot kedvelők. De egy biztos: az győz, aki ki tudja használni ellenfeleinek hibáit!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Síelős-ugrásos
» játékajánló: Síelős-ugrásos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!