Lemostuk a horvátokat!

AKT?V szerző: Adri | 2 hozzászólás

A horvátok elleni elődöntő a vártnál simább győzelmet hozott a magyar válogatott számára. Kásás Tamás és Szécsi Zoltán vezényletével 10-6-ra diadalmaskodtunk délnyugati szomszédaink felett.

cikkhez kapcsolódó kép

Az e héten játszott mérkőzéseinkhez képest a meccs elején sokkal éberebben játszottak hazánk fiai a Horvátország elleni elődöntőben. Igaz, az első találatot a horvát Djogas szerezte, utána közel két negyeden át gólképtelenné tettük ellenfeleinket. Így sikerült meglépnünk 6-1-re, de az első félidő végefelé már szépítettek a horvátok egy öt méterest követően. Itt kell megemlítenünk a mérkőzés legcselesebb gólját. Biros közeli ejtését védte Volarevic, majd Kiss Csaba furfangos módon mégis elhalászta tőle a labdát, és bedobta a kapuba. Ő maga így emlékszik vissza a történtekre:
„Többször megfigyeltem már, hogy a kapusok szeretik egy védés után babusgatni a labdát. Most láttam, hogy Biros Peti lövését kivédte a kapus, és megpróbáltam a víz alatt a háta mögé úszni. Gondoltam, hogy ha időben érkezek, akkor még nála lesz a labda, és el tudom venni. Szerencsére ez összejött, nagyon örülök, hogy sikerült.”

A harmadik negyedet viszont ellenfelünk nyerte, hiszen 2-3-ra hozták ezt a játékrészt, sőt ebben a szakaszban tudták elhozni előlünk a labdát a ráúszásnál.
A negyedik szakasz megint lazábbra sikeredett. Bár itt is megfigyelhettünk számos megúszást és védést a magyar oldalról, illetve Kiss Gergely is értékesítette a büntetőnket.

A találkozó után a hetes sapkában játszó balkezest a holnapi döntőről kérdeztük, ahol ugyanis a szerbek lesznek az ellenfeleink:
„Holnapra maximális fegyelem kell ahhoz, hogy a szerbek ellen tudjunk győzni. Erre pedig rá kell rakni a magyaros tudást, amivel az ellenfeleket riogatjuk már évek óta. Magunk felé is nagy az elvárás, és már lassan tíz éve elvárjuk magunktól a jó eredményt. Ezért nem befolyásol minket a külső elvárás. A közönség nagyon segít nekünk. Fantasztikus volt a mai hangulat is, remélem, hogy holnap még jobb lesz.”

Hát igen. Ma is közel teltház volt a Hajós uszoda nyitott medencéjének lelátóin, de a holnapi magas létszám már biztosítva van, hiszen hetek óta nem lehet jegyet kapni a döntőre.

Magyarország – Horvátország: 10-6 (2-1, 4-1, 2-3, 2-1)
Gólok: Kásás Tamás 3, Biros Péter 1, Fodor Rajmund 1, Kiss Csaba 1, Kiss Gergely 1, Madaras Norbert 1, Molnár Tamás 1, Varga Dániel 1 illetve Miho Boskovic 3, Teo Djogas 2, Tihomir Vranjes 1.

Szólj hozzá Te is!

2
luciham20, 2019. 02. 13. 09:55
válasz erre az üzenetre

There are positively a couple extra fine points to obtain hooked on consideration, nevertheless thankfulness for sharing this info. brain games tv show

1
Gion, 2006. 06. 18. 21:50
válasz erre az üzenetre

Na, ma meg már kikaptunk a szerbektől...

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!