Isten vagy, Norbi!

AKT?V szerző: Adrienn | 5 hozzászólás

Mai tudósításunk eltér az eddigiektől, hiszen most két játékos interjúján keresztül mutatjuk be a magyar-román mérkőzést. A graffiti.hu-nak Madaras Norbert és Jászberényi Gábor nyilatkozott.

cikkhez kapcsolódó kép

A találkozó a mai napon is úgy kezdődött, mint az elmúlt két napban: nem sikerült tartanunk ellenfelünket, ők pedig a lehetőségeket kihasználva elléptek tőlünk két gólra. Madaras Norbert, a meccs egyik legjobbja így kommentálta az eseményeket:
Ez egy ilyen hét: minden meccsünket gyengén kezdtük. Ezen mindenképpen változtatnunk kell, sokkal jobban oda kell figyelnünk, mivel jobb csapatok ellen fogunk játszani szombaton és vasárnap. Nem szabad ennyit hibáznunk.

És ha már a hibákról esett szó… A pontatlanság ma is gyakori jelenség volt a medencében, hiszen Fodor Rajmund két méterről lőtte bele a kapusba a labdát, míg Kásás kihagyta az egyik büntetőt. Mindemellett számos lövésünk halt el a román kapusban. De a bírók szerepe sem elhanyagolható, hiszen olyankor is ellenünk ítéltek szabálytalanságot, amikor a magyar játékos volt a víz mélyén. Norbi a sípmesterek tevékenységéről a következőket mondta:
A bírók mindig ide-oda hibáznak. Sajnos ez benne van, ez egy ilyen játék. El kell fogadnunk a döntést, fölösleges miatta háborogni. Abban a pillanatban nehéz elfogadni, de nem szabad vele foglalkozni.

A nap fénypontja mégis inkább a negyedik negyed volt, amikor dr. Kemény Dénes szövetségi kapitány beküldte a játéktérbe a válogatott cserekapusát, Jászberényi Gábort. Ő maga így beszélt a történtekről:
Nagyon jól éreztem magam a vízben. Örültem, hogy hazai világversenyen lehetőséget kaptam, és igyekeztem is élni ezzel.

Elmondható, hogy élt is a megtiszteltetéssel, hiszen nagyon sokáig nem kapott gólt, és az az egy, amelyik becsusszant, az is büntető volt.

Holnap a magyar válogatott számára pihenőnap következik, hiszen az A-csoportban elsőként végzett, és így egyenes ágon került be az elődöntőbe. A másik kvartettben ősi riválisaink, a szerbek diadalmaskodtak a többiek felett, így már ők is az elődöntőben érezhetik magukat. De hogy ott ki lesz az ellenfelünk… Az holnap eldől!

Magyarország – Románia: 14-6 (5-4, 3-1, 3-0, 3-1)
Gólok: Madaras Norbert 3, Kásás Tamás 3, Biros Péter 2, dr. Kiss Gergely 2, Fodor Rajmund 1, Kiss Csaba 1, dr. Molnár Tamás 1, Szívós Márton 1 ill. Iosep 4, Kádár 1, Radu 1

Szólj hozzá Te is!

5
luciham20, 2019. 02. 13. 09:56
válasz erre az üzenetre

I am entirely invariable they on assume from lots of unorthodox articles in your blog than anybody else! brain games app

4
cica, 2008. 05. 29. 19:50
válasz erre az üzenetre

Imádom őket de nagyon I kove you Marci

3
cica, 2008. 05. 29. 19:50
válasz erre az üzenetre

Imádom őket de nagyon I kove you Marci

2
vizilabdás csay, 2006. 12. 06. 17:17
válasz erre az üzenetre

HAJRÁ EGER TUTUTUITUTUTÚÚÚÚÚÚ

1
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 06. 15. 23:19
válasz erre az üzenetre

A román-spanyol meccs győztesével szállunk harcba a döntőbekerülésért, míg a másik oldalon az olasz-horvát mérkőzés dönt Szerbia és Montenegró ellenfeléről.

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
On the run
» játékajánló: On the run
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!