Kapusszemmel

AKT?V szerző: Boszi | 0 hozzászólás

Interjú Gergely Istvánnal, a DOMINO BHSE hálóőrével múltról, jelenről és jövőről. A kitűnő játékos ugyan kimaradt a Világkupa válogatott keretből, de korántsem adja fel...

cikkhez kapcsolódó kép

- Induljunk a kezdetektől. Te ugye Szlovákiában születtél és ott is kezdtél el vízilabdázni. Ott mennyire népszerű sport a vízilabda? Sokan járnak ki a meccsekre? Gondolom itt, Magyarországon jobb a hangulat a meccseken.
- Igen, Szlovákiában, Dunaszerdahelyen születtem. Komáromban kezdzem vízilabdázni.Sajnos, ott a vizilabda nem most éli a fénykorát és sajnos egyre kevessebb embert is érdekel. Magyarországon ez teljessen más, ez itt egy nemzeti sport és rengetegen szeretik.

- Többszörös magyar válogatottság után Kemény Dénes szövetségi kapitány kihagyott a Világkupa válogatott-keretéből. Mi ennek az oka? Úgy gondolom, az idei teljesítményed után nincs mit szégyellni, a Domino-val megnyertétek a hazai bajnokságot...
- Az idei bajnoki cím számomra a legkedvessebb, talán azért is, mert nagyon nehezen sikerült megszerezni. Sajnos konkrét okot nem tudok hogy pontosan miért is maradtam ki ebben az évben a válogatottból de bíznom kell Kemény Dénes döntésében. Minden esetre nem adom fel a válogatottságot és továbbra is úgy fogok dolgozni hogy újra szóba kerüljön a nevem a válogatott kapcsán.

- Gondolom azért figyelemmel kísérted a válogatott felkészülését a versenyre. A tavalyi EB ezüst után kész a csapat fejben és fizikailag, hogy felálljon a dobogó legfelső fokára?
- Nem hinném, hogy befolyása lehet a tavalyi VB ezüstnek a csapat idei teljesitményére. Itt Pesten mindig más játszani.

- Mit üzennél a vízipólózó fiataloknak?
- A fiataloknak annyi talán hogy rengeteg áldozattal jár ez a sport, de csak akkor lehet a munkának gyümölcse ha mindent megteszünk érte.

- Köszönöm, és sok sikert a továbbiakban és mi is reménykedünk, hogy visszakerülsz a keretbe.

A Világkupa folyik, csapatunk eddig magabiztosan halad a csoportelsőség felé. Továbbra is szurkolunk a fiúknak és a mai nap részletes beszámolóját hamarosan olvashatjátok.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!