Elkezdődött a világkupa

AKT?V szerző: Adri | 0 hozzászólás

Ma kezdetét vette a Világkupáért tartó harc a Margit-szigeten. A nyitónapon hazánk válogatottja az olaszokkal mérkőzött, és hozta a kötelező győzelmet A találkozóról azonban Kásás Tamás és Kis Gábor is nyilatkozott honlapunknak.

cikkhez kapcsolódó kép

A horvát-orosz és a görög-román meccs után ünnepélyes perceknek lehettek szemtanúi a Hajós Alfréd uszodába látogatók. Ekkor került sor ugyanis a megnyitó ünnepségre, ahol a beszédek után, a csapatokat kísérő gyerekek nyolc nagy csokor léggömböt repítettek a magasba. Ezt a csodás pillanatot követte az Olaszország-Magyarország meccs.

A végeredmény (6-10) azt sugallhatná, hogy sima győzelmet aratott Kemény Dénes gárdája. Ezt azonban az első félidő jelentősen megcáfolja. Az olaszok keményen tartották hazánk fiait, de Kásás Tamás, Biros Péter és Szívós Márton bombáival sikerült megmutatnunk a mediterránoknak, hogy ki az úr a háznál. A találkozó bővelkedett ellenünk ítélt kontrákban (szám szerint hétben) és általunk dobott hatalmas kapufákban.

Továbbá nem hagyható említés nélkül Szécsi Zoltán kapusteljesítménye és az újonnan beválogatott Kis Gábor ereje sem. A kapitány csak az utolsó másfél percben szavazott neki bizalmat, amit Kicsi egy óriási centergóllal hálált meg.

Ő maga így nyilatkozott, amikor a mérkőzésről kérdeztük: Nagyon tetszett a meccs, mert amennyit szerepeltem, azt úgy érzem, maximálisan kihasználtam. Azt hiszem, a védekezés is jól működött, ami azért picit félő volt állóbekkek nélkül.

Kásás Tamás is említette, hogy megfelelő volt a csapat védekezése, és szerinte már teljesen összeállt az együttes. A mai meccset nagyon fárasztónak találta, mivel minden meccsre úgy készül a válogatott, mintha mindig a szerbek ellen játszanának.

Holnap a görögök elleni összecsapás következik, ahonnan ismét interjúkkal jelentkezünk!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Grand Roulette
» játékajánló: Grand Roulette
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!