Eladó Gera-mez

AKT?V szerző: Graffiti | 2 hozzászólás

Jótékonysági céllal kalapács alá kerül az az egyetlen példányban készült, különleges, dedikált mez, amelyet Gera Zoltán, a Magyar Labdarúgó Válogatott kapitánya, a Pepsi álomcsapatának tagja annak a filmnek a forgatásán viselt, amelyben Ronaldinho, Beckham, Roberto Carlos és Thierry Henry oldalán szerepel.

cikkhez kapcsolódó kép

– Nagyon örültem, amikor a Pepsi részéről felvetették, hogy ezt a különleges mezt jótékony céllal árverezzük el. Remélem, lesznek olyan cégek vagy magánszemélyek, akik a mez megvásárlásával szívesen segítik a születésükkor károsult gyerekekért dolgozó Gézengúz Alapítványt – nyilatkozta Gera Zoltán az árverés megkezdése előtt.

A licit május 24-én 10 ezer forintról indul, és június 26-án 17.00 óráig tart. A licit végén a Gézengúz Alapítvány nemcsak a mez árát kapja majd meg, hanem Pepsi magyarországi forgalmazója, a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Rt. jóvoltából a leütési ár dupláját.

– Licitálni a belföldről helyi tarifával hívható 06-40-200-350-es számon lehet – mondta Barta Zsolt, a jótékonysági árverést lebonyolító Pepsi kommunikációs vezetője. – A kollégáim minden licitálni szándékozót visszahívnak, ezzel is biztosítva a licit komolyságát. A legmagasabb ajánlatot folyamatosan közöljük a Gézengúz Alapítvány honlapján, a Pepsi által kiegészített adományt pedig Gera Zoltánnal együtt adjuk majd át.

Az egyetlen példányban létező, Gera Zoltán által dedikált mez jelenleg a Pepsi fővárosi központjában, bekeretezve várja leendő tulajdonosát, aki nemcsak egy különleges labdarúgó relikviával lehet majd gazdagabb, hanem azzal a jóleső érzéssel is, hogy a Gézengúz Alapítvány jóvoltából sok hátrányos helyzetben lévő kisgyereknek is segíthetett.

Szólj hozzá Te is!

2
luciham20, 2019. 02. 13. 09:53
válasz erre az üzenetre

Very interesting details you have observed, thank you for putting up. brain teaser games for adults

1
xd, 2010. 07. 03. 13:17
válasz erre az üzenetre

fasza

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mad Monday
» játékajánló: Mad Monday
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!