Száguldó cirkusz Magyarországon

AKT?V szerző: Adri | 0 hozzászólás

Idén is megcsodálhattuk Magyarországon a Forma-1-et. Most nem a szokásos "ki nyert és ki taktikázott jobban"-kérdések boncolgatása következik, hanem egyfajta üzleti megvilágításra kerül sor.

cikkhez kapcsolódó kép

No, nem az anyagi oldalra kell gondolni, hanem leginkább a vendéglátás titkaiba vezetjük be a kedves olvasót. A Magyar Nagydíjat lázas készülődés előzi meg Mogyoródon és a környező falvakban. Kijavítják az úthibákat (khm…), átfestik az útburkolati jeleket, kihelyezik az információs táblákat (sör: 1000 forint – a szerk.), az üzletek, benzinkutak tovább tartanak nyitva, és felkészül a lakosság a vendégek fogadására.

Ilyenkor az emberek többsége reménykedik abban, hogy némi kiegészítő jövedelemre tud szert tenni a szállásért és az étkeztetésért cserébe. Az elmúlt években a magánházakban történő elszállásolásra elég kevés kereslet volt, mivel a kempingeket választja a legtöbb ideérkező. És ezzel együtt jár a kempingek közti rivalizáció is. Az egyik azért jobb, mert közelebb van a pályához, a másik azért, mert tele van fákkal és árnyékos, a harmadik meg az Aquapark közelségét élvezi…

Szóval a választék nagy. És természetesen a külföldi érdeklődés sem csekély. Számtalan országból vándorolnak ide megtekinteni a száguldó cirkuszt. A skála nagyon színes, idén is voltak angolok, németek, osztrákok, hollandok, finnek, csehek, szlovákok, olaszok, spanyolok, franciák, horvátok, szlovénok, dánok, svédek, svájciak… Vagyis szinte egész Európa képviseltette magát.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Park my Car
» játékajánló: Park my Car
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!