Ifi úszó Eb a Szigeten

AKT?V szerző: Adri | 0 hozzászólás

A nem olyan rég lezajlott vízilabda Világliga és Unicum-kupa után a Margit-sziget nem csendesedett el. Igaz, most nem pólósainkért szoríthattunk a Hajós Alfréd uszoda nyitott medencéjében, hanem ifi úszóinkért.

cikkhez kapcsolódó kép

Történt ugyanis, hogy Budapest kapta meg az idei ifjúsági Európa bajnokság rendezési jogát. Ez amolyan főpróbája volt a jövő évi felnőtt kontinensviadalnak. A négynapos rendezvénysorozat a délelőtti előfutamokat és a délutáni döntőket foglalta magában.

Fiatal úszótehetségeink szép számú közönség előtt mutatkozhattak be, ami valljuk be - eredményeiket elnézve - tekintélyt parancsoló. A magyar csapat zárt az éremtáblázat első helyén, mivel huszonöt érméből nyolc aranyosan csillogott (de természetesen, a többinek is nagyon örültünk).

Ez minden idők második legjobb magyar „érem-termése” a korosztályos Eb-n. Tegyük hozzá, hogy ezeknek az úszóknak az átlagéletkoruk 16 év, vagyis még rengeteg lehetőség áll előttük és még számos világversenyen is részt vehetnek. De egyelőre mindez még „csak” Jakabos Zsuzsannának adatott meg, aki a jövő héten kezdődő úszó világbajnokságon is lehetőséget kap...

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Alien Abduction
» játékajánló: Alien Abduction
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!